Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/4959881 www.bgdnes.bg

480 000 евро донесе Бербо на ПАОК

Истинска истерия за Димитър Бербатов обхвана Солун! Над 8000 фланелки с името на българина бяха продадени само за няколко часа, след като стана ясно, че нашият голаджия подписва с гръцкия отбор.


ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама


Цената на една от тях е 60 евро. По този начин футболистът изби една четвърт от годишната си заплата, която е 2 млн. евро. Димитър беше посрещнат като античен Бог на стадион "Тумба" пред десетки хиляди френетични запалянковци.
"Чувствам се много щастлив, че се договорих с ПАОК - каза Бербатов.- Вярвам, че ще направим големи неща. Знам каква страстна, велика публика има отборът. Очаквам с нетърпение срещата с феновете и първите мачове."
Неговият мениджър Емил Данчев също е доволен от сделката.
"Димитър е развълнуван, защото знае, че идва в един много популярен в Гърция отбор - каза мениджърът. - Не мога да скрия, че е развълнуван и от предложението и желанието на президента Савидис да го привлече. Той показа, колко много го иска. Бербатов е нетърпелив да играе на "Тумба".
Приключението на Бербо в Гърция започва повече от обещаващо.
Той едва ли познава добре града, но се е ориентирал отлично за първото място, където ще живее. Поне докато се установи трайно в Солун.
Митко си е избрал на първо време да спи в местния хотел "Лес Лазаристес Домотел", който е в квартал Ставруполи, разкриха гръцки журналисти. Сградата е на малко над 2 километра от морето, където са съсредоточени голяма част от хотелите в града. Нападателят обаче нарочно е предпочел мястото, защото кварталът е престижен и скъп и респективно е тих и спокоен, далеч от врявата на крайбрежните улици и булеварди.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама