Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/4961634 www.bgdnes.bg

Ицо дава Христина на хърватин

Христо Стоичков се готви за луда балканска сватба, научи "България днес". Камата ще омъжи по-малката си дъщеря за хърватина Лука Белич. Голямото събитие ще е идната година, но легендарната осмица и семейството му от сега се стягат за него.

След дълго мислене Христина и годеникът й решили, че не желаят да се женят в Америка, където живеят. Вместо в Маями, те предпочитат най-важното събитие в живота им да се състои на Балканите. Все пак и двамата са от тук и за близките им ще е по-лесно да ги уважат.

Реклама

Сватбата ще е в родината на Лука - Хърватия. Младоженците все още обмислят къде точно да се венчаят, но е сигурно, че е ще из някой от курортите по крайбрежието. Най-вероятният им избор за мнозина изглежда световно известният Дубровник. Все пак двамата все още имат време за крайното си решение, тъй като церемонията ще е идната година.

Очаква се на сватбата да им не по-малко от 300 гости, а купонът ще е запомнящ се. Разноските в по-голямата им част ще бъдат поети от щастливия баща на булката. От сега се залага кой ще весели младоженците и близките им. Мнозина предполагат, че това ще е близкият другар на Камата - Мирослав Илич.

Бъдещият зет е харесван от цялото семейство Стоичкови. Малката щерка и Лука се сгодиха през лятото на миналата година. Те са заедно от повече от две години.
Двамата се запознали, след като Христина се дипломира в "Бъркли" - един от най-престижните американски университети. Това стана, след като дъшерята на Стоичков се раздели с бившия си приятел, който беше тенисист. Предложението за брак от Белич бе направено по време на романтична почивка.

На Камата може да му се наложи скоро да мисли и за втора сватба. Само преди дни Мика също се похвали с годежен пръстен от приятеля си Айкут. За разлика от сестра си тя мечтае за скромна церемония на плажа.

Теодора Иванова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама