Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4961937 www.bgdnes.bg

Ирина на Дянков най-сетне с висше. Красивата съветничка умува за кариера зад океана

Симона Борисова

Красивата бивша съветничка на ексфинансист №1 Симеон Дянков - Ирина, вече е с висше образование, научи "България Днес".
Хубавицата е прясно дипломирана в лондонския университет UCL като корпоративен правист, въпреки че именно липсата й на висше образование у нас й докара главоболия, докато въртеше буквално на пръста си министерството на Дянков. Тогава като шеф на кабинета му тя не покриваше изискванията за поста, тъй като не бе завършила висшето си образование, каквото се изискваше по закон. Щастливата вече Ирина, която не изкласи юридическия факултет у нас, успяла да се дипломира успешно в престижното лондонско учебно заведение. Тя дори представила дисертация на тема "Квоти за жените в корпоративните бордове" - "Повик за промяна в Европа".
Самата Велкова се похвали лично с успеха в социалните мрежи, а приятелите й пожелават блестяща кариера с новата диплома на корпоративен правист. Ирина, която отпразнувала финала на успешния учебен процес на мач на "Челси" преди седмица с приятели на стадион "Стамфорд бридж", се колебаела дали да остане на Острова. Близки до Велкова разкриха, че увеличаващият се брой имигранти в страната, които самата тя документирала да деребействат край една от станциите на метрото в Лондон, я плашел.
Красавицата дори обмисляла дали да не се прибере в България, но с престижната диплома най-вероятно ще опита да потърси реализация в САЩ, където също била наскоро на кратко пътуване, издадоха още нейни приятели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама