Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4962187 www.bgdnes.bg

Минчев подпука гея Крис Лордът заплатил престоя на селянчето в столицата, ще го прави звезда

Евгени Минчев намери нов верен последовател и предполагаем спътник в живота.
Хомосексуалният Кристиян Стойков, който предизвика бурен скандал, обявявайки футболиста Валери Божинов за гей, вече е под опеката на лорда и се ползва с пълното му благоразположение, научи "България Днес".
След изгонването на Стойков от къщата на Големия брат първи Минчев бе този, който защити колоритния модел от село Жернов и го взе под крилото си, докато Крис си стъпи на краката.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст и още пикантни подробности по темата ще публикуваме в хартиеното издание на вестник "България Днес".


Сигурни източници, пожелали да запазят анонимност, споделиха пред "България Днес", че веднага след излизането на Кристиян от шоуто Евгени го е настанил в столичен хотел, заплащайки целия му престой там и осигурявайки му всичко, от което се нуждае.
По всичко личи, че с екстравагантния си външен вид и арогантно поведение Стойков силно е впечатлил лорда и паркетният тигър е решил да се погрижи за него.
Запознати издават, че устатият пиар агент е решил да превърне Кристиян в звезда и вече е започнал малко по малко да го представя из светските среди.
Това далеч не е първият случай, когато паркетният тигър решава да бута из ВИП обществото свои протежета. За никого не е тайна, че младият и не толкова успял певец Джийсън Брад Люис непрестанно е по петите на лорда и се храни на негов гръб.
Дали Минчев помага на Крис от благородно сърце, или гони някакви цели, все още не е ясно, но по всичко личи, че селският модел е повече от доволен от предоставената му възможност най-сетне и неговата звезда да изгрее.
"Стойков вече е с огромно самочувствие и не може да се говори с него. Ясно е, че Евгени ще го пробута някъде" - коментират съселяни на Кристиян, загатвайки, че отношенията между лорда и жерновския хомосексуалист могат да прераснат в нещо повече от приятелство.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама