Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5016223 www.bgdnes.bg

Ивайла от трио Caramel: Не съм спала с Богданов!

Иво АНГЕЛОВ

Певицата Ивайла категорично отрече да е имала любовна авантюра с участника във "ВИП брадър" Пламен Богданов. През последните дни в публичното пространство се появи информация, че двамата са интимни и са двойка.


"С Богданов не сме били никога гаджета. Аз съм свободно момиче, без сериозен ангажимент към някое определено момче и нямам намерение скоро да влизам в сериозна връзка. В момента аз и моите момичета от трио Caramel сме се фокусирали върху работата и нашата кариера. Като повечето млади хора в днешно време и ние с Богданов се запознахме във Фейсбук. Початихме си и се запознахме. Допаднахме си и така започна нашето приятелство. Богданов не ме е свалял. Първият ни разговор започна приятелски и така си остана с времето", разказа пред "България Днес" талантливата изпълнителка.

Реклама


"Някои медии спекулираха с нашите отношения, но те са напълно приятелски и нищо повече от това. И двамата сме млади хора и за нас е по-важно да запазим приятелството си, отколкото да го затрием с времето. Това, че споделяш снимка със свой приятел от мъжки пол, не значи веднага, че сме гаджета. Хубав мъж е Богданов. Всяко момиче би го харесало", каза още Ивайла.


Хубавицата разкри повече детайли от личността на Богданов спрямо това, което зрителите са видели на малкия екран. "Богданов е много готин. "ВИП брадър" изопачи нещата и показа само отделни моменти. Хората, които не го познават, трябва да спрат да го нападат и обсъждат. Той е много добро момче и тази доброта беше представена като негатив, а не е така. Богданов много уважава своите приятели и хората около себе си. Той е амбициозно момче и му пожелавам само успехи оттук нататък. Той не е страхливец. Богданов е младо момче и донякъде вярва все още в добротата на хората, а когато го поставят в среда, където всички са хищници, нормално е да го изкарат страхливец. Според мен той е едно положително момче", добави изпълнителката. По нейни думи той не е плейбой и никога не го е виждала да се прави на такъв.


На въпрос дали риалити героят е имал любовни авантюри с колежките й Преслава и Джена, тя отговори: "Аз съм момиче, за което не е най-важното с кого е бил еди-кой си и с кого е спал. Това са лични неща. Има много по-важни и интересни неща. Много повече ме интересуват постиженията на публичните личности, а не да си известен с това, че си известен, или си гадже на някой известен. Не е моя работа с кого е спал Богданов. Не знам нищо по въпроса и нямам желание да знам".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама