Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5017417 www.bgdnes.bg

Кичка Бодурова налитала на Георги Христов

Естрадната звезда и участничка във "ВИП брадър" Кичка Бодурова е изпитвала в определен момент любовни трепети към колегата си от естрадата Георги Христов. За това разказаха пред "България Днес" близки до певицата. Това обяснява горещата подкрепа, която Кичка продължава да оказва на Христов независимо от разразилия се и впоследствие затихнал грозен скандал помежду им.


Христов се е обръщал към Кичка с почтителното "Како", тъй като разликата във възрастта им е осем години в полза на певицата. Отношенията им никога не са били нещо повече от приятелски, но Кичка не е била съвсем безразлична към красавеца Георги.

Реклама


След един от поредните обири на къщата й в Симеоново Кичка помолила Георги да остане в дома му във Волуяк, защото се е страхувала да остане сама в посетения от крадците имот. Жоро я приел с готовност. Вечерта Кичка си легнала в стаята, а Христов работил почти цялата нощ и постоянно сновял из къщата. Тя чувала стъпките му пред стаята и може би в този момент й минала идеята какво ли ще стане, ако певецът влезе при нея и я награби. На сутринта Кичка не се сдържала и му казала следното: "Жоро, май ще се окаже вярно това, което хората говорят за теб. Цяла нощ беше пред стаята ми, а не дойде". Певецът не й останал длъжен: "Не знам какво говорят хората за мен, но знам за теб какво се приказва. Май това ще се окаже вярно". В диалога между двамата всъщност се засягат най-разпространените мълви за тях, а именно - Христов е бил набеден за гей, а Бодурова за разкрепостена жена.

Така Кичка си останала само с мерака и двамата запазили приятелството си.
Отношенията между Бодурова и Христов рязко смениха посоката си след излизането на автобиографичната книга на изпълнителката. В нея тя с присъщата си откровеност споделя някои битови елементи около Георги Христов, които развенчават мита около него. На практика тя го обвинява, че лъже за турнетата си в чужбина, а всъщност си стои във Волуяк и си пие на диванчето. Кичка се решила да направи това разкритие, засегната от отказа му да пее на неин юбилеен концерт.
"Обичах го това момче, но той ме нарани безпричинно. Ние си знаехме и кътните зъби, както се казва. Както съм се смяла с него, не съм го правила с никой друг. Той е живял в дома ми, аз - в неговия. Да не говорим за това колко много го уважавам като певец и артист", споделя в свое интервю Бодурова.

Поведението й беше рязко разкритикувано от Здравко от "Ритон", с когото са съквартиранти в къщата на "ВИП брадър".
Здравко сподели реална случка, която илюстрирала що за човек е Георги Христов.
Той имал лошо пиянство и когато алкохолът му идвал в повече, започвал да ругае и обижда всеки, който му падне на "мушка". В един момент в тази роля се оказала съпругата на Здравко - Катя. Жоро Христов й теглил по телефона една сочна ругатня, от което пулсът на едрогърдата певица се повишил, а като научил за случилото се, Здравко побеснял и бил готов за вендета.


"Той е голям певец, но много малък човек. Ако бях там, щях да го убия. Не може да псува жена ми! А някои ходят след това да му лижат задника и го оправдават, че бил пиян. Мнозина се опитваха да ни сдобряват, но няма как да стане", избухна Здравко, като посочи Кичка като един хората, които са готови всичко да простят на Жоро в името на старото приятелство.
"България Днес" се свърза и с Христов за коментар чрез неговата пиарка Габриела Руменова.
"Под достойнството ми е да коментирам каквото и да било за колеги. Това е принципна позиция, на която няма да изменя никога. Не гледам "ВИП брадър", както и как се представят вътре Кичка и Катя и Здравко от "Ритон" - това заяви звездата на българската естрада чрез своята най-близка сътрудничка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама