Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5019671 www.bgdnes.bg

Макар в черно и бяло Наоми гола и на 45

Бившата на Флавио Бриаторе лъсва в бразилско списание

Наоми Кембъл доказа, че и на 45 години тялото й изобщо не е подвластно на възрастта. Бившата приятелка на шефа на "Рено" във Формула 1 Флавио Бриаторе засне фотосесия за бразилското издание на списание "Вог".
Най-горещите фотоси за съжаление са черно-бели. Именно на тях Наоми е като рейнска девойка от сериала "Ало, ало" - по без нищо. На рекламните снимки най-интересните части на манекенката - гърдите и най-интимната й част, са скрити със звездички. Почитателите на г-ца Кембъл с нетърпение очакват да видят дали на страниците на изданието тези звездички няма вече да са избледнели.
Цветни кадри все пак ще има, тъй като Наоми ще представи и линия бельо. Когато наскоро тя пусна една от тези снимки в социалните мрежи, събра 1,8 милиона последователи само за дни.
За връзката си с Флавио между 1999 и 2002 г. Наоми споделя, че причина за раздялата са неоснователните му очаквания. "Аз не съм трофей. Ако очаква от мен да му приготвям закуска по високи токчета, сякаш току-що съм излязла от корица на модно списание, няма как да стане", сподели Кембъл за връзката си с милионера.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама