Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5020659 www.bgdnes.bg

Волейболният доайен Георги Чолов: Лазаров ще е президент доживот!

Бившият треньор на националния отбор по волейбол и доайен в спорта Георги Чолов е убеден, че Данчо Лазаров ще бъде преизбран за президент на федерацията. Организацията ще проведе днес в Пловдив Общо събрание.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама

„Данчо Лазаров ще е президент доживот - обяви Чолов. - Той е апаратчик, който смята всички ходове предварително. Елиминира опозицията. Любо Ганев си мислеше, че ще стане президент, но ми казаха как Данчо Лазаров го бил извикал. Казал му да се кандидатира срещу него, но ако загуби, повече нямало да бъде вицепрезидент и ще загуби своето място в Управителния съвет. Затова най-вероятно Любо ще оттегли своята кандидатура."
Другият претендент за шефския пост беше Красимир Илиев. Той вече оттегли своята кандидатура.


„Помнете ми думата - Лазаров ще спечели единодушно - добави Чолов. - Той разчита на клубове фантоми без никаква дейност. Много е хитър. Като изчакващ звяр е. Още по мое време наричаше сегашния селекционер Пламен Константинов голямата уста. Не го остави да играе на олимпиадата в Пекин, а сега го сложи за треньор на България, защото знае, че ще се провали. След това отново ще каже, че селекционерът е виновен. А реално ние на това европейско с този състав нямаме големи шансове. Вижте само какви отбори има, като Франция, Полша и Русия. Същото е и с жените. Под давлението на Лазаров и неговата топла връзка Любка Дебърлиева не взеха Страшимира Филипова в националния отбор. Видя се, че на позицията централен нападател сме много зле. Казали са на селекционера Нешич да не я взема. И след това обвиняват, че състезателките са виновни."
Георги Чолов посипа главата си с пепел, защото той е човекът, който е вкарал Данчо Лазаров във волейбола.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама