Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5022946 www.bgdnes.bg

Цветанов и Цачева: Проф. Стойков трябва да повтори мандата в Плевен, за да има още по-видими резултати (ОБЗОР)

“Отиваме на тези избори, за да победим. Проф. Димитър Стойков трябва да повтори кметския мандат в Плевен, защото успя да стабилизира общината.” Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб Цветан Цветанов при откриването на предизборната кампания в Плевен.

На площада в петък вечерта Цветанов призова плевенчани да гласуват и за общинските съветници от ГЕРБ, “защото те са част от силния отбор на кмета”.

Реклама

“Със сегашния премиер, със сегашното стабилно правителство, със силното мнозинство в парламента и най-голямата парламентарна група на ГЕРБ имаме възможност да се подготвим за новия програмен период, а администрациите в местната власт - с проекти. Ако ГЕРБ спечели изборите, стабилността ще бъде по-голяма”, увери Цветанов.

Председателят на парламента Цецка Цачева каза, че за 4 г. през първия мандат общината е тръгнала от кота под нулата и вече е стабилизирана. “Новият Плевен е факт, радваме се на обновен площад, модерен транспорт, на зелени кътчета и какво ли още не”, допълни Цачева.

“Когато преди 4 г. ми гласувахте доверие и поискахте промяна, запретнахме ръкави от първия ден. И резултатите дойдоха. В Плевен са усвоени над 150 млн. лв. по европейски програми, разкрити са 2100 работни места в нови индустриални предприятия и болници. Амбицията ни е да влезем с летящ старт във втория мандат - предстоят инвестиции на испански и френски бизнесмени в автомобилната и пивоварната промишленост. Ще бъдат разкрити над 2000 работни места”, каза проф. Стойков.

В Тетевен пък Цветанов подчерта, че кандидатът на ГЕРБ за кмет на града д-р Мадлена Бояджиева е качествен човек с огромен потенциал и голямо сърце. “В момента има голямо предизвикателство пред всички общини заради новия програмен период, в който България ще получи 32 млрд. лева. Затова не трябва да се колебаем и нека всеки от нас даде всичко от себе си за победата на Мадлена, за да може част от тези пари да достигнат до Тетевен”, каза Цветанов. В Ловеч той подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет Корнелия Маринова. По-късно в Троян той призова гражданите да гласуват за кандидата на ГЕРБ за кмет на града Димитър Шишков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама