Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5028513 www.bgdnes.bg

Цветанов: Гласувайте доверие на Стефан Бранзелов за кмет на Златарица и на д-р Емил Енчев за кмет на Полски Тръмбеш

"Благодаря на Стефан Бранзелов и на неговия екип за това, че влизат в тази тежка битка, защото знаем какъв е страхът в община Златарица. И Стефан Бранзелов, и д-р Емил Енчев са хора с огромен потенциал и възможности. Гласувайте им доверие с номер 5". Това каза пред жителите на Полски Тръмбеш председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, цитиран от пресцентъра на партията.

Той заяви подкрепата си за кандидата на ГЕРБ за кмет на Полски Тръмбеш – д-р Емил Енчев и за Стефан Бранзелов – кандидат за кмет на Златарица. „Противопоставянето, което и днес се наблюдава в много български общини, е дело на онези, които искат да отвратят хората от политиката и да си осигурят ниска избирателна активност. Призовавам хората да гласуват масово на тези избори, за да се осигури истинска представителност на кметовете и общинските съветници, които ще бъдат избрани“, посочи Цветанов.

В Полски Тръмбеш зам.-председателят на ГЕРБ бе посрещнат от току-що проходилия Цецко, чиято поява се случи благодарение на ГЕРБ чрез „ин витро“ процедура. Родителите на малкия Цветан изразиха увереността си, че българските семейства като тях усещат подкрепата, която имат в лицето на ГЕРБ и благодариха на Цветан Цветанов за човечността, коя той неизменно проявява.
Сред присъстващите в залата Цветанов разпозна жена от Петко Каравелово, която е срещнал още през 2009 година и която тогава е била много негативно настроена към ГЕРБ. „Видях я през 2013 и през 2014 година на събития, организирани от ГЕРБ. Помня добре какво ми каза тя и затова се стремя да не се променям“, заяви Цветан Цветанов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама