Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5031068 www.bgdnes.bg

Джена посвети песен на Джино



Фолкпевицата Джена все още страда от раздялата си с един от култовите участници във "ВИП брадър" - Джино.
Това научи "България Днес" от отлично информирани източници. Преди няколко години хитовата изпълнителка на "Пайнер" и Георги, както е истинското име на бизнесмена, били лудо влюбени и щастливи заедно. Той обаче опитал да развие бизнес в Америка, който изненадващо потръгнал от раз. Джино решил да остане в Щатите, за да припечелва, а Джена така и не взела решението да зареже кариерата си на певица у нас.
"Разминаха се. Джена започна да става много популярна и обичана изпълнителка, затова остана тук, а не замина при него. Той от своя страна също не избра да се прибере в родината. В Америка има бизнес с тирове и печели повече от добре", уточняват запознати.
Георги Ташев вече има зад гърба си провален брак с италианка. Именно от нея и семейството й идва прозвището Джино. Те не успявали да произнесат българското Жоро и за по-лесно почнали да го наричат Джино на галено.
Столични клюкари коментират, че най-новата песен на Джена "Ти къде беше, когато сърцето ме болеше" е написана и изпята именно в чест на брадъра. В нея тя се изповядва колко много е обичала бизнесмена. Но той така и не се е решил да се прибере у нас и да бъде с нея. Затова изпълнителката била много огорчена, когато го видяла по телевизията.
"Заради мен не си дойде, а заради някакво шоу - веднага", избухнала певицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама