Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5031368 www.bgdnes.bg

Даниел Панов: Гласувайте, не мислете, че кметовете на ГЕРБ вече са избрани!

Цветан Цветанов похвали кандидата за
Велико Търново, че за един мандат е свършил
колкото за няколко мандата, и е почтен човек

Над 1500 великотърновци на крака аплодираха претендента за втори кметски мандат Даниел Панов в Летния театър в старопрестолния град, където се проведе големият предизборен концерт на ГЕРБ.

Реклама

Панов и шефът на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов стигнаха до сцената през множеството, което искаше да стисне ръката им, лично да ги поздрави и даже да си направи селфи с тях.

“Аз смятам, че в този пълен Летен театър на Велико Търново няма защо да говорим за видимите резултати, които са в нашата област и в старопрестолния град Велико Търново - за запазването на паметниците на културата, за историческото ни наследство, за спортната зала, за стадиона, за всичко онова, което за тези 4 години направихме ние заедно. Казвам ние, защото без вашето съгласие и одобрение не бих постигнал нищо”, обърна се към съгражданите си Даниел Панов.

Той им благодари, че през изминалите 4 години помагали на местната власт със съвети в трудни моменти. "Помагахте ни и с вашето мнение за развитието на старопрестолния град. Има много още какво да свършим, затова подкрепете ни за следващ мандат с №8. Нека да продължим заедно и през следващите четири години, за да изградим нашата област Велико Търново. Нека старата столица се превърне в по-добро място за живеене, по-привлекателно както за инвеститорите, така и за туристите. Нека превърнем населените места в по-добро място за всички жители”, каза Даниел Панов.

Той припомни, че през изминалия мандат пет общини от областта бяха управлявани от кметове от ГЕРБ. Още толкова са тези, в които партията на Бойко Борисов има амбицията да завоюва кметските столове, за да бъдат постигнати видими резултати и там.

“Не мислете обаче, че кметовете на ГЕРБ са вече избрани. Излезте да гласувате на 25 октомври и нека вашите близки, приятели и роднини бъдат също пред урните. Това е вотът ви за вашите градове, за вашите населени места. Нека Велико Търново да има същото величие, което е имало, когато е било старата столица на България в продължение на 230 години. Нека върнем славата на нашите градове и ги направим по-добро място за нашите деца, за бъдещето на България”, заяви кандидатът за кмет на Велико Търново.

Зам.-лидерът на ГЕРБ Цветан Цветатон се надява, че Панов ще победи още на първия тур, защото няма време за губене в избори, а има още много работа за вършене.

Реклама

“Даниел направи това, което други кметове надали направиха за няколко мандата, и остана почтен, човекът, който работи за хората”, похвали кмета Цветанов.

“Гражданите са нашите работодатели, които трябва да назначат най-добрите кметове. Трябва да бъдем максимално мобилизирани, защото тази победа ще даде и стабилността на днешното правителство”, каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

“През 2013 г., когато премиерът Борисов подаде оставка, страната ни беше отклонена от единствения възможен път - европейския. Орешарски направи това, което никой не искаше да се случва през тези години. 2013-2014 г. бяха тежки за българските общини, бяха такива и за всички граждани на България. Знаете, че в началото на 2014 г. спряха европейските фондове заради несъответствие, не се подписа и споразумението с ЕК”, продължи Цветанов.

“Силата на ГЕРБ е, че всеки пост, който заема представител на партията, не е привилегия, а достатъчно голяма отговорност. Затова можем да вървим по улиците с вдигната глава за направеното от нас и за това, което поемаме като ангажименти в предстоящите четири години. Тук постигнахме и осмата, и деветата победа, ще постигнем и десетата не защото се стремим да имаме най-много победи, а защото ГЕРБ е единствената партия, която поема отговорността да управлява, да дава видимите резултати, които хората очакват”, каза още Цветанов.

Той посочи, че през изминалия мандат в община Велико Търново при управлението на Даниел Панов са влезли инвестиции за 120 млн. лева.

“Най- важното в една победа е всички да сме единни, мобилизирани, защото високата избирателна активност може да преодолее контролирания и купен вот. Искаме децата ни да живеят в демократична държава, в която избирателите гласуват по съвест и дадат правото да управляват на тези, които знаят и могат. Екипът на ГЕРБ е точно от такива професионалисти”, заяви Цветан Цветанов.

Реклама
Реклама
Реклама