Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5036403 www.bgdnes.bg

Цветан Цветанов ще посети област Русе на 10.10.2015 г

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Русе на 10.10.2015 г. /събота/. Той ще бъде придружаван от Пламен Нунев – областен координатор на ГЕРБ в Русе и народен представител, кандидати за кметове и общински съветници.

В 09:00 часа Цветанов ще направи преглед на строително-монтажните дейности по Транспортен проект „Русе“ в град Русе - кръгово кръстовище на бул. „Цар Освободител“, бул. „Генерал Скобелев“ и бул. „Липник“. Заедно с него ще бъде Пламен Стоилов – кандидат на ГЕРБ за кмет на Русе.

Реклама

В 10:15 часа Цветан Цветанов ще посети джамията в град Борово. С него ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кмет на град Борово Валентин Панайотов. В 11:00 часа на бул. „Патриарх Евтимий“ в града Цветанов ще разговаря с жителите на Борово.

В 12:00 часа Цветанов ще се срещне с общинската структура и с граждани на община Две могили в село Острица, читалище „Отец Паисий 1912 г.“ Ще присъстват Христина Ефтимова – кандидат за кмет на Две могили и Лена Иванова – кандидат за кмет на село Острица.

В 14:00 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще проведе работна среща с представители на малкия и средния бизнес в град Бяла, ул. „Панайот Волов“ в механата на х-л „Верона“. Ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Бяла Димитър Славов.

В 15:00 часа Цветан Цветанов и Димитър Славов ще разговарят с жителите на град Бяла, ул. „Панайот Волов“ в механата на х-л „Верона“.

В 17:00 часа Цветанов ще се срещне с жителите на село Тръстеник, община Иваново. Заедно с кандидата на ГЕРБ за кмет на село Тръстеник Валентин Великов и с кандидата за кмет на община Иваново Георги Миланов ще направят преглед на реализираните проекти в Тръстеник.

В 18:00 часа Цветан Цветанов, Георги Миланов и Валентин Велков ще присъстват на откриването на читалището в село Тръстеник по ОПРС.

В 19:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Русе. На площад „Свобода“ в град Русе председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Русе кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Пламен Стоилов, кандидати за кметове и общински съветници от областта.

Реклама
Реклама
Реклама