Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5038202 www.bgdnes.bg

Батков: Томов казваше, че е по-добре да купува футболисти, отколкото да плаща данъците

Дойде Видовден за ЦСКА! За ситуацията с този клуб говорих още през 2008 г. Тогава техните задължения към хазната бяха около 5 милиона лева. По това време Александър Томов казваше, че е по-добре да купува футболисти, отколкото да плаща данъците. Как може такова нещо? Тогава се е направил компромис и сега се стига до тази ситуация. Те какво искат? Сега да се пременят с нови дрехи, а да са си същите, с титлите и останалите неща.

Да се прекръстят,

ако искат, на

ЦСКА 2, ЦСКА 3

или ЦДНА

Това обяви бившият собственик на “Левски” Тодор Батков на юбилейния мач срещу “Юргорден”. С него бе отбелязана 50-ата годишнина от първото участие на “синия” клуб в европейските клубни турнири. Преди половин век “Левски” елиминира шведския противник.

Реклама

Двубоят на националния стадион “Васил Левски” завърши 2:2. Преди него бяха наградени участници в европейските битки на “сините”.

За “Левски” бяха точни Атанас Курдов, за когото това бе първият гол след завръщането на “Герена”, и Илия Димитров.

“Сините” фенове направиха страхотна хореография в сектор “Б”. През втората част те пуснаха разноцветни димки, а след мача играчите на “Юргорден” признаха, че дори са се стреснали от зрелищната гледка.

Организатори на юбилейния мач бяха фенският тръст “Синя България” и Националният клуб на привържениците. Близо 15 000 запалянковци се събраха за събитието.

Двубоят обаче няма да остави много приятен спомен на младия защитник на “Левски” Диян Иванов. Срещу “Юргорден” юношата на клуба се контузи и бе принудително заменен. Положението явно бе сериозно и той бе закаран в болница. Там стана ясно, че

талантливият

Реклама

играч е със

скъсана коленна

връзка

През този сезон Диян Иванов започна често да се появява в състава на “сините” и остави много добри впечатления с изявите си. Сега той ще отсъства от терените до пролетта. Вероятно ще може да се завърне в игра през април. На загрявката преди срещата с “Юргорден” пък травма получи и холандският халф на “Левски” Джереми де Ноойер. (24часа)

Този транспарант с първия отбор на “Левски” в европейските клубни турнири бе спуснат над сектор “А”.

Тодор Батков на

юбилея: Дойде

Видовден за ЦСКА

Славният защитник на “Левски” и бивш треньор на “сините” Иван Вуцов уважи юбилея.

СНИМКИ: НИКОЛАЙ ЛИТОВ

Вратарят Боян Йоргачевич не успява да спаси удара за първия гол на “Юргорден”, който стана факт след шут от фаул.

Реклама
Реклама
Реклама