Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5038236 www.bgdnes.bg

Цветан Цветанов: Русе е номер 1 по реализирането на европейски проекти, затова изберете номер 1 в бюлетината за Пламен Стоилов

Русе е номер 1 по реализирането на европейски проекти – затова не си губете времето и изберете единица в бюлетината за Пламен Стоилов и неговия силен екип от общински съветници и кандидати за кметове на населени места в област Русе. Всеки, който е посетил Русе в последните години, вижда резултатите. Това каза по време на официалното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Русе председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

„Имаме успешен кмет в Иваново, сега сме готови да приемем предизвикателството и да спечелим изборите в Тръстеник, в Две могили и в другите общини. Бизнесът в Бяла каза, че иска и там да има такова управление, каквото има в Русе. Хората имат нужда да усетят, че са част от силна и обединена Европа. Доверете се на ГЕРБ и на нашите кандидати за кметове и общински съветници, за да има Русенска област своето европейско бъдеще“, подчерта Цветанов. 

Реклама

Цветан Цветанов заяви още, че ГЕРБ цели да работи за развитието на всяка русенска община и да достигне до всяко едно русенско село. „Победата на ГЕРБ в Русе ще гарантира устойчиво управление на местната и на централната власт и ще ни даде възможност да се подготвим успешно за предизвикателствата в новия програмен период“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ. Цветанов благодари на жителите на Русе за подкрепата им на последните избори, благодарение на която успешното правителство на Бойко Борисов е върнало доверието на Брюксел към България. „Подкрепете ни отново като изберете Пламен Стоилов и неговия екип – това е бъдещето за Русе, за региона и за децата от Русенска област“, призова той. 

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Пламен Стоилов бе категоричен, че ГЕРБ е най-силната партия в България. „Това е партията, която промени България и постигна видими резултати. Тук, преди четири години, представихме пред Вас амбициозна програма „Да възродим Русе“ – тогава имаше много недоверие, но успяхме да убедим заедно съгражданите си. Създадохме екип, мобилизирахме усилията си и сега можем да кажем гордо, че сбъднахме 40-годишни мечти на жителите на Русе. Всичко това даде тласък за ускореното развитие на Русе - град, развиващ се бурно, град – лидер“, обясни Стоилов.

Той заяви, че новата управленска програма за Русе е много по-амбициозна, затова трябва сериозна мобилизация на 25-ти октомври. „Още в първите месеци имаме гарантирани 100 млн. лева, от планираните 200 млн., които ще инвестираме в икономиката на Русе. С подкрепата на Бойко Борисов доказахме, че можем да направим промяна. Имаме подкрепата на стабилното правителство и на Цветан Цветанов, затова успяваме“, категоричен бе Пламен Стоилов. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама