Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5125051 www.bgdnes.bg

Победителят от "ВИП брадър" Джино Бианкалана: Джена не ми се обади!

Чувствах се чужденец в България, сега вече съм българин

Истинското име на 33-годишния Джино е Георги Ташев. В американския му паспорт обаче е Джино Бианкалана, както стана известен и у нас. От години живее в САЩ с родителите си, които имат успешен семеен бизнес в страната. Той е големият победител в риалити формата "ВИП брадър" 2015 г. Преди години Джино нашумя покрай връзката си с една от най-известните попфолк певици у нас - Джена. Той влезе в риалити формата като най-малко известния съквартирант, но си тръгна като победител. Самият Джино смята, че дължи триумфа си на абсолютната искреност и човечност, които е показал в къщата и които българският зрител е оценил.

- Честита победа, Джино! Как се чувствате след излизането си от шоуто "ВИП брадър", и то като победител?
- Чувствам се много добре, спокоен съм, но ми липсва всичко в къщата. Още ми е трудно навън, защото свикнах бързо с хората вътре, потиска ме все още мисълта, че не съм с тях. Бяхме свикнали да правим всичко заедно и сега дори ми е странно, че не съм с тях.
- Имали сте дългогодишна връзка с една от най-популярните фолкпевици - Джена. Обади ли ви се да ви честити победата?
- Не, не ми е звъннала, но аз не я упреквам за това. Има си причина да не го направи. Разбрах, че тя си има нов приятел - музикант.
- Изпитахте ли ревност, след като научихте, че има нов човек до себе си? Смятате ли, че е възможно да се съберете?

Реклама


- Не, няма как да се съберем. Добри приятели сме и нямаме лоши чувства един към друг. Пожелавам й искрено да е щастлива с него. Това е минало, към което не искам да се връщам. Не искам да говоря за нея...
- Едва 20-годишен сте се оженили за италианка, чиято фамилия все още носите. Имате ли в крайна сметка развод с тази жена?
- С нея също сме си близки и до днес. Бях много млад, когато се оженихме. Тя е италианка и нещата нещо не се получиха. Те дори ми казаха, че тяхната кръв не е в мен. Имам развод с нея отдавна, но така стана, че в американските си документи още съм с нейното име. В българските си нося името на баща ми. Имам три гражданства - българско, американско и италианско.
- Очаквахте ли да излезете от предаването с титлата „Любима звезда на България“?
- Не, въобще не ми е и минавало през акъла. Влязох, за да покажа себе си, а не да се боря с останалите звезди, защото аз в България не съм известен. Исках да покажа кой съм и да опровергая много невярна информация, писана и говорена тук за мен. Оказа се, че хората бързо са разбрали кой съм и колко съм искрен. Хората вътре ме обикнаха, уважиха доброто ми възпитание. Зрителите също са го видели.
- Откъде сте придобили това възпитание? Вие разказахте в къщата за много тежки моменти, които сте преживели и които могат да съсипят човек.


- Майка ми и баща ми са хората, на които аз и моят брат дължим всичко. Те са възпитали тази човечност в нас, тази искреност и доброта, които за мен са на първо място. Научен съм да не влизам в ненужни конфликти, да не избухвам срещу хората.
- Защо аудиторията на предаването гласува за вас? Как си го обяснявате?
- Защото бях абсолютно искрен, показах себе си. В началото мислех, че никой няма да ме приеме заради това, че съм непознат за повечето хора и съм по-различен - и на външен вид, и като начин на поведение. Аз живея съвсем различен живот там, откъдето идвам. Чувствах се чужденец в България, докато не спечелих шоуто, сега вече съм българин. Хората доказаха, че не е важно каква и колко голяма звезда си, а на първо място е важно да си човек.


- Има ли нещо, за което съжалявате, връщайки се назад към шоуто?
- На моменти и аз съм избухвал срещу някого, за което после съм съжалявал и искрено се извинявам за обидите, които съм отправял към някого. През първите дни беше много трудно да свикна с всички тези камери, човек се изнервя и понякога говори, без много да мисли. Човек се събужда и цял ден е с мисълта, че го следят, но след време се забравя, че са там. Имаше много скандали, разправии, но накрая всички сядахме и вечеряхме заедно. Бяхме едно голямо семейство. Поне аз приех хората там като мое семейство.
- С кого ще останете в по-близки отношения след излизането си от къщата?
- Силно се надявам с всички да запазя добрия тон и да се чуваме, приех ги като много близки хора, които сякаш познавам от години. По принцип винаги съм отворен към нови хора в живота си, към всички подхождам положително. С Преслава, Люси и Гъмов ни викаха "Великолепната четворка" - бяхме постоянно заедно. Може би с тях ще си запазим приятелството дълго време. Само с Луна, Джорджано и Кичка може би няма да останем близки.


- Какво ви липсваше най-много в къщата?
- Семейството и приятелите ми, с които съм свикнал да съм постоянно. В един момент вече се отпуснах и заживях спокойно в къщата.
- Няколко месеца бяхте в шоуто, тръгнахте си като победител, спечелихте симпатиите на толкова хора. Още какво занапред?
- Много ми се иска всички, които са ме подкрепяли, да усетят същото щастие, което аз усещам в момента. Обичта, която получих, е несравнима с нищо друго. Постоянно ми пишат хора, аз се опитвам да отговоря на всички, по цели нощи не спя, откакто съм излязъл. За себе си искам само здраве, защото всичко друго ще си го постигна сам. С желание всичко се постига, а и имам подкрепата на толкова хора. Нека се научим всички да уважаваме хората около себе си и особено жените. Жените са много важни, защото всичко, което правим, в крайна сметка е за тях. Без тях нищо няма смисъл.  


- Ще останете ли окончателно в България? 

- Да, реших го вече. Оставам тук и започвам да се занимавам с благотворителност. Сега покрай Коледа ще обикалям домове за сираци, ще дарявам дрешки и всичко необходимо. Казаха ми просто да изпратя пари, но няма как да съм сигурен, че парите ще отидат при децата, затова искам на място да ида в домове за дечица. Не искам да правя това, за да придобия някаква популярност и да се похваля, въпреки че знам, че в България няма как да скрия нещо. Не искам евтин популизъм, правя го за хората в нужда. Освен това имам и идея за собствен бизнес тук, която е замислена отдавна и смятам да я осъществя.

Ина ИЛИЕВА

Реклама
Реклама
Реклама