Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5137872 www.bgdnes.bg

Чувал с пари в "Лудогорец"

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев е обещал една торба с пари за футболистите си, ако успеят да победят "Берое" утре. Двубоят е директна битка между два от тимовете, които афишират амбиции за титлата. Дербито ще се играе на "Лудогорец арена" от 17,30 часа. При успех домакините ще се върнат сериозно в играта за върха.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!


Премиите за "орлите" ще бъдат двойни. Причината е, че "Берое" се явява един от най-мъчните съперници за шампионите. "Лудогорец" няма победа за първенство над този съперник през календарната 2015 година. В трите изиграни срещи досега "Берое" взе победа с 2:0, равен 1:1 в Разград и домакинско 0:0 под Аязмото. Сега тимът от Стара Загора отново е надъхан да отиде за точки, а треньорът Петър Хубчев стяга командата си за позитивен резултат.
Според неофициалните информации Домусчиев ще раздаде по 5 бона на калпак за бой над "Берое". Толкова висок бонус досега за разградчани беше обещаван единствено преди дербито с "Левски" от 12-ия кръг. Мачът на "Герена" обаче завърши 1:1 и футболистите се разминаха с тлъстите пачки.
Иначе последните два мача в Разград между "Лудогорец" и "Берое" завършват 1:1. На ниво "А" група двата отбора са изиграли 11 мача, в които "Лудогорец има превес от 6 победи срещу една за "заралии" и 4 равенства. Главен съдия на сблъсъка ще бъде Николай Йорданов.


"Берое" е един много труден противник, който играе силно в последните си мачове. Моят отбор трябва да покаже настроение в петъчния мач. Момчетата трябва да демонстрират характер, за да можем да спечелим победата, която е много важна за отбора. Доволен съм, защото футболистите разбират в какво състояние сме и вярвам, че ще излезем с успех от двубоя", заяви старши треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев. Той няма да може да използва контузените футболисти Жуниор Кишада и Върджил Мисиджан.
"За момента не само "Левски" ни е конкурент за титлата. Има и "Литекс", и "Берое". Това са отбори, които играят добър футбол. Те също могат да бъдат претенденти за върха. Всеки път казваме, че до края на първенството има доста мачове. Но не е точно така. Ще дойде един момент, в който например три или шест точки могат да се окажат сериозна преднина", добави Дерменджиев.
От клуба призоваха феновете да дойдат на стадиона, за да подкрепят любимците си. "Скъпи фенове на "Лудогорец", любимият ни отбор си върна настроението и все по-уверено гледа към върха в класирането. От мач на мач момчетата на Георги Дерменджиев играят все по-добре и вече доказаха, че и този сезон ще бъдат основен претендент за титлата. Заедно сме по-силни. Нека се съберем на "Лудогорец арена" за последния домакински мач в петък и да подкрепим отбора", се казва в част от съобщението.
Междувременно продължава неяснотата около централния защитник на "Лудогорец" Георги Терзиев. Според последните информации националът е започнал тайни преговори с босовете на "Левски" за акостирането му на "Герена". Договорът на таланта изтича след края на сезона, а до момента от Разград не са му предложили нов. От няколко месеца непрекъснато се твърди, че "Лацио" също следи бранителя, но след последните му колебливи игри с националната фланелка май трансферът зад граница няма да се осъществи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама