Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5137890 www.bgdnes.bg

Рейши супертоник - азиатската формула за силен имунитет и дълъг живот

Източните страни, известни със своите духовни, физически и философски практики, свързани със здравето отдавна имат своя тайна за силен имунитет и за бързо възстановяне. Заедно с Астрагала, гъбата Рейши е другото азиатско „оръжие” на имунологията. Тя е връхната точка на познанието и мъдростта на Изтока и Запада.

Наричана още „императорската гъба” и „билка на духовната сила”, Рейши е много рядка гъба, която расте само в Китай и Япония в гъсти гори с висока влажност, върху изсъхналите дънери на дърветата. Забележителното е, че на 10 000 дървета може да се открият 2-3 гъби. „Рейши” е японското име на гъбата, а „Линдзъ” е китайското й име, което означава „билка на духовната сила”. Според китайската медицина „Рейши” успокоява ума и духа. Даоистите твърдят, че Рейши помага за постигане на спокойствие, равновесие, вътрешно усещане и вътрешна сила.
Този рядък природен продукт има силен здравословен ефект върху целия организъм.

Реклама

• Какво прави тази Рейши толкова ценна и защо продуктите на нейна основа са толкова ефективни?

Азиатците винаги са вярвали, че гъбата Рейши успокоява ума, намалява напрежението, укрепва нервите и съня, изостря концентрацията, подобрява фокуса, изгражда волята и спомага за постигане на мъдрост. Статутът на Рейши в индустрията на здравословните страни няма равен на себе си. Нейната ефективност е доказана от научни изследвания, в продължение на повече от 30 години в САЩ, Канада, Китай, Япония. Многобройните изследвания показват, че Рейши съдържа тритерпени, които имат адаптогенен , антихипертензитивен и антиалергичен ефект; органичен германий; аденозин; витамини; високо ниво – RNA – предизвиква отделянето на интерферон; LZ8 - протеин, който значително намалява отделянето на антитела; олеинова киселина, която подтиска отделянето на хистамини и блокира алергичната реакция.

• Как Рейши подпомага имунитета?

Рейши подпомага за модулирането и регулирането на имунната система. Полизахаридите на Рейши са имуномодулатори, които усилват дейността на Т-клетките и макрофагите, които са отговорни за имунитета.
Има изключително здравословно въздействие върху целия организъм и по-специално върху:
- сърдечно-съдовата система (понижаване на кръвното налягане и намаляване на холестерола)
- осигурява баланс на кръвната захар, повишава плазмените нива на инсулина
- защитава черния дроб, особено при хепатит В
- има противовъзпалителен ефект
В съчетание с женшен, считан от китайците за „най-висше растени” се получава супер комбинация – Рейши супертоник, елексир за дълъг живот. Уникален продукт, предлаган на българския пазар от фирма „Здраве от Изтока”.

• Как да приемаме Рейши супер тоник?

Препоръчителният прием на Рейши супертоник е по 1-2 флакона дневно. Важно е да се приема в течна форма. Тя позволява бързо и лесно усвояване, което гарантира оптимален ефект. Само „Здраве от Изтока“ предлага Рейши в течна форма.

„Здраве от Изтока“ вече 20 години предлага на пазара качествени добавки от Индия, Китай, Япония от реномирани производители, с доказано качество и сертификати за добра производствена практика. Може да получите повече информация за продуктите от сайта www.tnt-21.com.

Продуктът може да бъде намерен във фирмените магазини „Здраве от Изтока“ в София, в он-лайн магазина на „Здраве от Изтока“: www.tnt-21.com/shop, а също и в аптеките и дрогериите в цялата страна.

Реклама

Адреси на фирмените магазини „Здраве от Изтока“ в София:
• Ул. Цар Асен 2 (срещу Съдебната палата) тел: 02/8570195
• Ул. Шипка 43 тел: 0895 48 27 26

Повече информация може да получите и на телефоните в офиса:

02/9582051, 0893 52 76 04 и на сайта www.tnt-21.com

Реклама
Реклама
Реклама