Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5138156 www.bgdnes.bg

Цветанов: В София област затвърдихме позициите на ГЕРБ с добрите си победи

В София област затвърдихме позициите на ГЕРБ с добрите си победи. Това заяви председателят на Пaрламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на работна среща с кметове, общински съветници и общински ръководители от ГЕРБ-София област. По време на срещата, на която присъстваха областният координатор на ГЕРБ-София област и народен представител Галя Георгиева и депутатът д-р Петър Беков, бе направен отчет и анализ на резултатите на ГЕРБ в София област на местните избори.

„ГЕРБ се представи добре на национално ниво и доказателство за това е, че имаме 129 кмета. Ако приемем, че 90 от тях са преизбрани кметове от ГЕРБ, то другите са нови. Нашата задача е всички те да са един отбор“, заяви Цветанов. По думите му, са се увеличили кметовете на ГЕРБ на малки населени места в София област. „От 18 кмета на населени места през 2011-та година, сега имаме 56, което е наистина сериозно присъствие“, допълни той. Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че е много важно общинските съвети и общинските съветници да бъдат единни. „Кампанията свърши, сега на нас ни предстои работа. Наша основна задача е да бъдем обединени и да работим за хората“, подчерта Цветан Цветанов. Той посочи, че ГЕРБ е най-добре структурираната партия. „Доказателство за това е доброто ни представяне по време на изборите“, заяви Цветанов.

Реклама

Зам.-председателя на партията поздрави структурата на ГЕРБ в Божурище с добре свършената работа. „В някои случаи сме свидетели, че не винаги стойностният и качествения човек може да бъде избран, поради влиянието на нечии задкулисни интереси, но ГЕРБ винаги застава зад стойностните и качествени хора. Това е нашата сила“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ поздрави структурата на Годеч. „Поздравления за Годеч. Поздравявам кметовете на Сливница, Драгоман, Долна Баня, Копривщица, Сливница и Ихтиман за добре свършената работа. „Винаги ще съм пред Вас и заедно можем да търсим решенията на проблемите“, каза още Цветанов.

„Имаме осем кметове от ПП ГЕРБ, подкрепихме и независимия кандидат на Челопеч -Алекси Кисяков. С него кметовете ни стават 9“, заяви народният представител и областен координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева. Тя обясни, че ГЕРБ има 102 общински съветника. „Кметовете на населени места в областта са 56“, добави Георгиева. Тя бе категорична, че това са хората, които ще дадат своя принос общините в София област да се развиват по изключително добър начин. Областният координатор на ГЕРБ заяви още, че всяка загуба е опит, който трябва да амбицира за много работа и срещи с хората по места.

     

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама