Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5138950 www.bgdnes.bg

Водни бомби от кондоми.Предизвикателство с презервативи

Упорити пубери измислят поредната идиотщина с контрацептиви

Абсолютен бум в продажбата на презервативи предизвикват шантави тийнейджъри.
Компаниите за производство на кондоми отбелязват сериозен ръст в печалбите, след като става модерно да си метнеш водна бомба от кондом върху главата. Най-новата мода в интернет пространството се нарича Condom challenge, или предизвикателство с презерватив, което доведе до абсолютен фурор в социалните мрежи.

Целта на идиотското представление е контрацептивът, пълен с вода, да се спука под тежестта на водата в него, докато е обхванал главата на жертвата. В заснемането на предизвикателството са необходими поне трима безделници. Един, който играе роля на жертва, друг, който да пусне бомбата, и, разбира се, трети, който да заснеме щуротията. Почти никога не се получава от първият път, но упоритите пубери не се отказват, докато не постигнат желания ефект. Някои от тях успяват да станат експерти след стотици опити и много спукани контрацептиви.

Реклама


"По-забавно нещо не съм правила през живота си. Смяхме се много заедно с моята приятелка, а клипчето ни събра хиляди лайкове", фука се запалена по трика с кондома тийнейджърка.
Глупавата мода идва от японско видео, което група веселяци пускат в мрежата още през 2013 г. и демонстрират как се шмърка гуменият кондом през носа, а се вади от гърлото.
Предишното интернет предизвикателство, в което се вкючват и редица известни личности, е доста по-безопасно. Участващите в него холивудски звезди си изливат кофа леденостудена вода върху себе си.


"Ледената кофа имаше за цел да подкрепи Асоциацията за борба с амиотрофичната латерална склероза. Докато предивикателството с презервативи е по-скоро опасна пубертетска игра", коментира шокиран интернет потребител. Експертите съветват презервативите да се използват по предназначение. Според тях участието в подобно предизвикателство е изключително опасно и може да предизвика схващане на врата или още по-лошо - задушаване.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама