Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5138982 www.bgdnes.bg

Слугата на Чарли проговаря:Обича да духа на мъже

Порнозвезди, кокаин и ХИВ - само това остава за Чарли Шийн.
Дългогодишният асистент на чичо Чарли Стийв Хан (34) споделя неконтролируемия живот на шефа си по време на мъчителната битка със СПИН вируса. Бившият сътрудник на звездата разказва в откровено интервю за трудностите, с които се сблъсква.
"Първо му беше много трудно да ми каже, но аз застанах твърдо зад него и му казах, че ще направя каквото мога, за да му помогна", казва Стийв.
По думите на слугата на Чарли той има сериозни проблеми с наркотиците. Бившият му сътрудник разказва, че го е виждал в брутални състояния. Според Стийв кокаинът, примесен със силните лекарства, без малко не убиват 50-годишния актьор.
"Проблемът на Чарли е, че е пристрастен към глупостите, които върши. Той не може да се откаже от проститутките и наркотиците", коментира още младият Хан.
Опитният асистент приготвя на шефа си шепата хапчета всяка сутрин и следи стриктно дали ги изпива всички. Шийн плаща и по 1500 долара на ден на частен готвач, чиито ястия актьорът дори не опитва. Ексцентричната звезда има сериозен проблем с наркотиците, а преди дни излезна и клип, в който холивудската звезда прави орална любов на мъж. Според сайта, който пуска видеото в интернет пространството, то е снимано през 2011 г. и доказва, че звездата от "Двама мъже и половина" е бисексуален.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама