Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5139825 www.bgdnes.bg

Проф. Вучков с гадже при Марги Хранова. Нели Рангелова с напълно нова визия

Две любовни двойки силно се открояваха на концерта на Марги Хранова в зала 1 на НДК вчера.

Речовитият проф. Юлиян Вучков бе с дамата на сърцето си - Диана Душкова, а Петя Дикова направо цъфтеше до незнаен воин. През цялото време професорът обясняваше на дамата си с различни знаци какво харесва и кое е кич на сцената, докато Петя просто кротко седеше с приятеля си и се наслаждаваше на музиката.


"Тя е мъжкото момиче на естрадата, тя е и песъчинката, която в годините стана перла. Докога, Маргарито, ще пееш?" С тези думи започна концертът на Хранова и нейните приятели, които изпяха "Вечните песни на България". Хранова се преоблече три пъти - в червена, бяла и черно-бяла рокля, като през цялото време публиката пя с нея, вика, плака и танцува между редовете. На сцената с коледни светлини излязоха "Дани Милев бенд“, вокална група "Латила", Левон Манукян и смесеният хор "Родна песен" от Бургас. Освен че вдигна на крака хората с изпълнението на "Надежда" на Борис Гуджунов, Марги Хранова едва се виждаше от букети и след песните: "Оставаме", "Ладо, ле" на "Тоника СВ", "Незабрава" на Катя Филипова и "Вървят ли двама" на незабравимата Мария Нейкова.
Първа от колежките на Марги да изпее "Мой стих" се появи Нели Рангелова. Силно коригираната визия на певицата - с нова гръдна обиколка, ботокс на лицето и изкуствена коса, хвърли в потрес публиката, която първоначално не позна любимката си. След това обаче жените от балконите запяха с Рангелова. Данчо Караждов пък разбуди по-възрастните дядовци и баби, които също се включиха с викове в рок парчето "Може би". Веднага след него Роси Кирилова се появи с бяла рокля като булка и разплака с "Учителко, любима" две поколения българи на първите редове. "Хвърчило"-то на дуета Кристина Димитрова и Орлин Горанов пък накара залата да пее с неостаряващите звезди, а майката на Криси се разплака от умиление на първия ред. Мими Иванова също се отчете със своите "13 лалета".

Реклама


Кулминацията на концерта дойде с изпълнението на Васко Найденов, който с песента си "Сбогом, моя любов" вдигна всички на крака, а цветята и снимащите с фотоапарати едва не препънаха звездата. "Благодаря на всички вас, дошли днес да подкрепите българската музика", каза Найденов и с бърза крачка се оттегли от сцената.
На събитието звучаха още песни на Емил Димитров, Паша Христова, Катя Филипова, Мария Нейкова, Петър Чернев, Боян Иванов, Борис Гуджунов, Георги Минчев, Чочо Владовски. Специален блок от песни почете паметта на композиторите Найден Андреев и Борис Карадимчев. Публика чу хитовете "Ако си дал", "Една българска роза", "Заклинание" и много други.


Освен от феновете Хранова бе аплодирана и от солидна футболна фамилия - съпруга й Кирил, акционер в клуб "Септември", двамата й синове и внуците й Иван и Крис. В публиката бяха забелязани още политици, композитори, бизнесмени и изпълнители от по-старата генерация.

Снимки: Борислав ТРОШЕВ
Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама