Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5140181 www.bgdnes.bg

Бензема виновен за сексскандала

Звездата на "Реал" (Мадрид) Карим Бензема има вина за сексскандала, разтърсил френския футбол. Както е известно, полицията разследва опит за изнудване на национала Матийо Валбуена с компрометиращ сексзапис. Потърпевшият за първи път проговори и директно обвини колегата си в националния Карим Бензема за съучастничество. Валбуена първоначално получил обаждане от непознат, който го заплашил с разкриване на записа и му казал да изпрати доверен човек в Дубай с пари. Халфът на "Лион" веднага уведомил полицията, която го предупредила, че на лагера на националния отбор някой ще се свърже с него.
"Карим заговори за видеото и веднага се сетих за това, което ми бяха казали от полицията - разказа Валбуена. - Той ми предложи да ме срещне с негов приятел, на когото има доверие и който може да уреди нещата. Той не говори за пари, но твърдо настояваше да се срещна с онзи човек. Не бих направил това и с най-големия ми враг. Най-неприятното е, че е замесен колега от Франция. Много хора си мислеха, че ще защитя Бензема, но независимо от това какво точно е участието му в тази история, той оплеска доста нещата."
Освен Бензема в скандала е замесен и Самир Насри. "Да, така е - каза Валбуена. - Когато си попаднал в история, свързана с рекет, и когато срещаш в нея такива известни имена, си мислиш, че си попаднал в лудницата."
Развръзката по случая тепърва предстои, а Бензема е заплашен със затвор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама