Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5141876 www.bgdnes.bg

Баща налага до смърт педофил

Милионер преби до смърт педофил, който снима децата му. Шест месеца условно получи Дивайндър Кейнт, бизнесмен от Острова, за убийството на 43-годишния германец Сандро Ротман.


По време на семейна ваканция в Испания собственикът на агенция за недвижими имоти и баща на 3 деца Дивайнър хваща непознат мъж да снима децата му без негово позволение. Бащата откача и не успява да контролира агресията си. Той налага с тупаници и ритници Ротман, докато не го убива. По време на разследването полицията открива хиляди снимки на голи деца и порнографски клипчета в телефона и лаптопа на убития германец. Оказва се, че Ротман е педофил и е познат отдавна в полицията. В испанските курорти му се носи слава и на сериозен пияч, който не обича да си плаща сметките. Неведнъж различни клубове викат полиция заради него.
Съдиите от испанския съд дават само 6 месеца условно на Дивайндър, защото досега той няма никакви криминални прояви.
"Бащата е защитил децата си от този извратеняк. Обикновено съдиите в Испания дават поне 2 години зад решетките при първо непредумишлено убийство, но явно са се смилили над баща на три деца, който се опитва да ги опази от педофил", коментира запознат с делото.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама