Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5142212 www.bgdnes.bg

Николета се мазни на Вальо Михов."Стоте манекенки" събра родни випове в новия си ресторант

За пореден път Николета Лозанова показа афинитета си към мъже, свързани с родния футбол, видя "България Днес".
На пищно парти, на което моделката дойде без придружител, Лозанова се залепи за бившия президент на БФС Валентин Михов и цяла вечер се разхождаше по петите му като вярно кученце.


Въпреки видимото желание на НиЛо да привлече вниманието на бизнесмена, в крайна сметка успя единствено да се щракне с него за спомен.
Николета и Михов бяха сред гостите на лъскаво събитие, организирано от небезизвестния роден Казанова - Христо Сираков. Познатият още като Ицо Стоте манекенки бизнесмен отвори свой собствен клуб-ресторант в столицата, което бе мечта на Сираков от дълги години.

Реклама


Грандиозното откриване на скъпарското заведение събра редица родни випове, а едни от най-специалните гости бяха претендентките за короната на "Мис България 2015".


Сред присъстващите се открои актрисата Катето Евро, която бе във видимо добро настроение и цяла вечер не спря да забавлява околните. Откакто се сдоби с внучка, актрисата трудно може да бъде видяна на светски събития, но по всичко личи, че заради Сираков е направила изключение.
Заведението на Стоте манекенки ще е сред най-скъпарските родни ресторанти и ще предлага индивидуално меню, приготвено от екип от български и италиански майстор-готвачи. Всяка вечер в клуба могат да се чуят различни изпълнения на известни български и чуждестранни изпълнители.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама