Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5144432 www.bgdnes.bg

Пенсионер закла две прасета, после и сина си

Баща на 70 години уби 39-годишния си син, след като го прободе няколко пъти с нож. Драмата се разигра в радневското село Трънково в събота, съобщиха днес от полицията в Стара Загора.

В ареста е прибран пенсионерът Иван Иванов, а жертва е синът му Живко, научи "24 часа". В събота Иван заклал две прасета и нищо не предвещавало трагедията, която се случила по-късно. Както си му е редът в подобни случаи, покрай суматохата с прасетата двамата мъже явно пийнали порядъчно, след което неясно защо се скарали. В разгара на скандала двамата се сбили, бащата извадил нож и пробол на няколко места сина си в гръдния кош. Местни разказват, че младият мъж имал прободни рани както в сърцето, така и отзад - в белия дроб. Жената на нападателя и майка на пострадалия - 62-годишната Стойка, подала сигнал за разпрата на тел. 112 в 18,50 часа, но пристигналите след малко полицаи заварили Живко вече мъртъв.

В Трънково разказват, че Живко напоследък бил безработен. Живеел в дома на баща си, макар преди време да имал извънбрачна връзка с жена, за чийто дете се грижел. Бил любител на чашката, както и баща му. Иван обаче напоследък рязко намалил пиенето, защото претърпял сериозна операция на очите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама