Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5145009 www.bgdnes.bg

Премии за "Берое" от "Лудогорец"

Футболистите на "Берое" ще получат извънредни премии, ако успеят да свалят "Левски" от първото място в класирането. Бонусите за старозагорци ще дойдат от единия от преките конкуренти на "сините" за върха - "Лудогорец", научи "България Днес".

"Орлите", които разгромиха същия отбор с 5:0 преди няколко дни, се надяват той да скочи сериозно на "Левски" и да спре футболистите на Стойчо Стоев. Премиите, които ще получат, ще са от порядъка на по 1000 лв. на играч, споделиха източници от Стара Загора.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Както е известно, в момента "сините" са първи в класирането, като са на три точки пред "Лудогорец". Ако загубят от "Берое", а разградчани победят "Ботев" в Пловдив, "А" група ще има нов водач.

"Берое" има сили да се противопостави на "Левски" - заяви бившият изпълнителен директор на "заралии" Васил Драголов. - Тежката загуба от "Лудогорец" няма да окаже голямо влияние на психическото състояние на футболистите."

В същото време от "Левски" възроптаха срещу програмата на първенството. Спортният директор Георги Иванов обяви, че "сините" и "Берое" не са сложени при равни условия преди двубоя помежду им. Причината е, че тимът от Стара Загора има два дни повече за възстановяване от "сините".

"При ситуацията, в която ще трябва да играем срещу "Берое", не сме равнопоставени - заяви Гонзо след победата над "Славия" с 2:0. - Ние играем в неделя, а те играха в петък. Имаме два дни за възстановяване, докато те ще имат с два повече. Във футбола дори да има умора, характерът трябва да я преодолява. Можете да бъдете спокойни, че футболистите ще издържат."

Реклама
Реклама
Реклама