Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5147723 www.bgdnes.bg

Николета унизена на рождения си ден

Слага в устата си по-лоши неща от хлебарки, гаврят се Иван и Андрей

Унизена от собствените си продуценти се оказа плеймейтката Николета Лозанова. И то в навечерието на рождения си ден. Иван и Андрей, които са автори на предаването й "Папараци", се изгавриха в ефир с Лозанова. Опитвайки да направят анонс на шоуто й, опосумите казаха, че зрителите ще видят Николета Лозанова "която е слагала и по-страшни неща от хлебарка в устата си".


Разбира се, думите им трябваше да прозвучат като шега и препратка към другото им предаване "Фермата", но шегата не се получи. Хора от екипа на "Папараци" издават, че Иван и Андрей не за първи път се гаврят с Николета, а тя е бясна от поведението им. Извън камерите те постоянно подценявали водещата.
"Ясно е, че я държат като водеща само защото е скандална. Но често я питат, като стане въпрос за някой известен мъж: "Ти с този спала ли си?", коментират хора от екипа на "Папараци".
Снощи Николета празнува 28-ия си рожден в елитно заведение. Официално силиконката няма мъж до себе си. Тя още не се е развела с Валери Божинов, но двамата отдавна не живеят заедно. Футболисът е в Сърбия и е оставил експоловинката си без скъп подарък.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама