Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5148014 www.bgdnes.bg

Взеха къщата на Чолата

Скандално известният сводник Росен Чолов-Чолата стана бездомник, показа проверка на "България Днес". Буквално за една нощ някогашният милионер се оказа на улицата, след като банка конфискува къщата му в столичния кв. Горна баня. Там Чолата години наред живееше с моделката Ирена Милянкова и четирите им деца. Заради тежкото му финансово състояние звездата от сериала "Под прикритие" също напусна Чолата. Веднага след раздялата им Милянкова си хвана за гадже бизнесмена Никола Чолаков и според слуховете дори чака дете от него.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме в хартиеното издание на "България Днес"

Реклама

Изхвърлянето на Чолата е станала буквално преди няколко дни. Според документите в Имотния регистър луксозният палат е сменил собственика си на 6 ноември. Самият Чолов научава за това едва на следващия ден. Без много обяснения новите собственици цъфват рано сутринта и му дават няколко часа да си изнесе багажа.


Новината, че остава бездомен, идва като гръм за сводника, обясняват запознати. Буквално до предния ден Чолата разчитал, че ще си запази къщата. Той дори правил няколко опита да предоговори кредита си с банката, след като още лятото съдия-изпълнител обяви на търг дома му с начална цена от 500 хил. лв. Макар и огромна, цената си струва напълно, обясняват експерти. Общата площ на двуетажния палат е цели 480 квадрата. Къщата на ул. "Николай Хрелков" разполага с гараж, дневна със столова и кухня на единия етаж и три спални с три бани на втория.
След увещанията на Чолата служителите в трезора отначало се съгласили да стопират нещата. Росен Чолов веднага започнал да иска пари от приятели. За жалост молбите му за помощ не дали резултат. След като специализираната прокуратура разби и втория бардак, който бе създал, повечето авери на Чолата не били склонни да му отпуснат пари срещу бъдещи приходи. Така в крайна сметка кредитът остава необслужван и къщата е продадена.
Покрай скоростното изнасяне на Росен Чолов му се налага да изтърпи и още едно унижение. Той е принуден да извика и бившата си жена Ирена Милянкова, която също държала багаж в бившия им дом. С помощта на новия си приятел тя набързо прибира забравените вещи на четирите си деца. Освен тях моделката взела и десетките икони, закачени в хола.
За Чолата остават повечето от мебелите, фитнес уредите от гаража и десетките буркани с кисели краставички и туршия, складирани в килера. След като събира покъщнината, Чолата осъзнава, че няма къде да я остави. Освен къщата си той няма никаква друга собственост на свое име. След тежки молби един от аверите му се съгласява да отстъпи мазето си за склад. Чолов отива да живее в апартамента на друг приятел в столичния квартал "Младост". Уговорката е, че подслонът е само за няколко седмици. След това сводникът трябва да си наеме квартира, стига да намери с какво да я плаща, разбира се.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама