Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5276169 www.bgdnes.bg

Да се измъкнеш от „Клопката“

Едва ли има по-запомнящо се преживяване от това човек да впрегне разум, сили и енергия, за да преодолее препятствията, изпречили са на пътя му. Особено, ако намери съмишленици, които да му помогнат. Още повече, ако препятствията са перфектно измислени, а единственият истински проблем е как няколко човека да спечелят състезанието със самите себе си. Че няма по-голямо удоволствие, ще потвърдят всички, попаднали в „Клопката“.

Това е игра на живо от типа real-life escape game, в която обаче не ви чакат обичайните за този тип стаи скрити ключове и кодове за решаване на загадките. Създатели й – Hour Escape – решават да заложат на игри, които провокират находчивостта на играчите, отборната игра и асоциативното мислене. Почти няма задача, която един играч да може да реши сам. Всеки трябва да даде своя принос, за да се измъкне отборът от „Клопката“, в която го е заключил психопат убиец.

Реклама

Стратегията „Не търси, а мисли.“ се оказва доста успешна. Първата стая на Hour Escape отваря врати през лятото на 2015 и само за няколко месеца привлича вниманието както на хората, които за първи път решават да се впуснат в такова приключение, така и на опитните играчи, кръстосващи софийските стаи пъзели.

Всички, попаднали в тяхната „клопка“ са единодушни – игрите са майсторски измислени, декорите са изпипани до последния детайл, а екипът, който ги посреща и изпраща е очарователен. Почитателите им вече настойчиво питат кога ще отворят следващата стая, а малки и големи фирми, които имат нужда да подобрят екипната си работа, се надпреварват да правят резервации за „Клопката“.

Измъкнете се и вие от капана на ежедневните задачи, неприятностите, задръстването по пътя към дома след работа и влезте доброволно в „Клопката“ заедно с приятели, колеги или семейството си. Имате 1 час, за да се съберете, да действате заедно и да излезете навън с уши, бучащи от адреналин и със съзнанието, че можете да се справите. С всичко.

Hour Escape се намира на ул. „Алабин“ 31, а в „Клопката“ се влиза с предварителна резервация на www.hourescape.bg.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама