Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5283214 www.bgdnes.bg

Гласът на Борисов пита телевизионни шефове кого виждат в огледалото

Севделина Арнаудова пред бТВ и Нова зададе въпрос към Лозан Панов защо "висял" пред кабинета на премиера, а после разследвал есемеса до него

Севделина Арнаудова, директор на пресслужбата на Министерския съвет, говори тази сутрин последователно по двете най-големи телевизии - бТВ и Нова отново за срещата на премиера и министри в посолството ни в Лондон. Общото мнение е, че не се е получил диалог. Една от версиите е, че част от българите, поканени там, са били предварително подготвени с провокационни въпроси и не са поискали да чуят отговорите. Другата е, че правителството не е свикнало на остри въпроси.

Реклама

Още в петък вечер Севделина Арнаудова постна във фейсбук писмо и призова колегите си журналисти: "Спрете с преструвките и манипулациите. Разбирам ви, че ви е угодно да представяте една простотия в посоката, в която вашите собственици я подбутват, но преди да пишете за "неудобни и остри въпроси" е добре да проверите кои са тези хора и какво действително се случи", но без да се замесвала българската общност в Лондон.

Днес Севделина Арнаудова вече попита от екраните на БТВ и Нова кого виждали в огледалото собствениците на двете медии, след като се срещали лично с Делян Пеевски. Шефката на пресслужбата на МС имаше предвид един от въпросите в Лондон, който бе за статия в "Шпигел". Неофициално от една от телевизиите дадоха знак, че няма да има коментари на тв изявата на Севделина Арнаудова.

Гласът на Борисов зададе и други въпроси по двете телевизии. Единият бе за Лозан Панов, който "висял" пред кабинета на Бойко Борисов, а днес разследвал есемеса от член ва ВСС до премиера и го молел публично да посочел кой е пратил съобщението за отпадналия дебат по темата "двете каки". За една от тях - съдията Ченалова, Арнаудова попита защо всички изведнъж забравили, че тя е подсъдима.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама