Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5285336 www.bgdnes.bg

Джесика Алба яде суши в София (Снимки)

Хубавата Джесика Алба пробва суши в София, а след вечерята дори се снима за спомен с хора от ресторанта. Холивудската звезда е от няколко дни в страната ни, за да работи по втората част на екшъна “Механикът”. Заради него в петък у нас пристигна друга голяма звезда - Джейсън Стейтъм.

Джесика Алба вече успя да се разходи в столицата ни и позира за селфита с всички, които я разпознаха и я помолиха за обща снимка. Такава публикува и Дарина Павлова. Тя показа на Алба забележителностите на София, а после двете седнаха да вечерят с традиционни български ястия.

Реклама

Вдовицата на Илия Павлов също е в страната ни заради нова продукция. Тя ще бъде копродуцент на исторически филм за цар Борис Трети, който като “Механикът: Възкресение” ще се снима в “Ню Бояна”.

В екшъна Джейсън Стейтъм ще е убиецът Артър Бишъп, а Джесика Алба ще е любовта на живота му Джина. “Сега той е принуден да пропътува света, за да извърши три невъзможни покушения, да направи това, което знае най-добре - да изглеждат като инциенти”, пише за сюжета в най-големия сайт за кино imdb.com. Сред актьорите във филма е и Томи Лий Джоунс.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама