Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5285945 www.bgdnes.bg

Година по-късно: Още обещават да разкрият убийството на Татяна

Оптимист съм за разкриването на убийството на Татяна Стоянова, каза по време на брифинг в Пазарджик в петък главният секретар на МВР комисар Георги Костов, съобщи marica.bg. Това престъпление е с изключително висока степен на обществена опасност, ужасяващо деяние.

За съжаление престъпленията, особено умишлените убийства с висока степен на предварителна подготовка, не могат или много рядко се разкриват в кратък срок. Общественият интерес по убийството на Татяна Стоянова е изключително голям, но ние няма как да дадем информация за хода на разследването, защото това би затруднило нашата работа.

Реклама

Изразът "следствена тайна" не е случаен и в никакъв случай не ни служи за оправдание. Това е наистина важно действие, за да се разкрие престъплението. Работи се и ще стигнем до резултат, каза комисар Костов.

Главният секретар не пожела да коментира дали има заподозрени за убийството на шефката на кабинета на кмета Попов. От лятото на миналата година има предварително производство по случая и то се води в Националната следствена служба, допълни накрая Костов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама