Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5291357 www.bgdnes.bg

50 бона за ЧРД пръсна Ицо

Юбилеят на голямата ни футболна легенда Христо Стоичков се превърна в циганска сватба. Празненствата се точат вече трети ден в американския град Маями. Ицо ще чества 50-годишнината си в продължение на четири месеца, от 8 февруари та чак до 20 май, за когато е предвидено грандиозното футболно шоу на стадион "Васил Левски".
По думи на присъствали на веселбите по случай рождения ден на Ицо, той не пестял средства и черпел охолно, като се започне от семейството, приятелите, колегите и се стигне дори до напълно непознати хора от персонала на заведенията. За двете вечери, в които Стоичков празнува, той похарчил най-малко 50 хиляди долара по ресторанти.
На 8 февруари вечерта бил същинският купон. Стоичков събрал най-близките си авери от обкръжението си в Америка. Купонът се провел напълно инкогнито, за да бъдат избегнати журналисти и папараци. Най-много се консумирало марково шампанско и изтънчено червено вино, а Ицо не пропуснал да удари чашка отлежал бърбън. Освен на ядене и пиене компанията се отдала и на кръшни танци. Ицо пък не пропуснал да запознае американците с балканските ритми и най-вече песните на любимия си изпълнител Мирослав Илич.


Любопитното е, че на забавата присъствали и двамата бъдещи зетьове на Камата. По-голямата щерка Мика упорито крие името на последната си любов, като се знае само, че той е българин от Шумен и е на 31 години. Христина пък отдавна е сгодена за бившия тенисист Лука Белич. Хърватинът дори има привилегията да е одобрен от Стоичков и да се разбира отлично с него. И двамата зетьове са потвърдили, че ще дойдат до София за честването на 50 години Христо Стоичков през май.
Иначе Камата започна да черпи още на 7 февруари вечерта, когато честваше и годишнина от сватбата си с Марияна. Съпругата и двете дъщери решиха да го изненадат, като го заведоха в най-баровския ресторант в Маями - "Порто Мадейра". Там семейството изцяло поело организацията, като раздало на всички гости свирки с формата на футболни топки и балони с цифрата 50. Поръчали му и специален мексикански оркестър, който да му свири на уше.
Празненство за Ицо имаше и с колегите му от американския тв канал "Унивижън", които му подариха торта с неговия лик. Самият Стоичков трябваше да работи навръх рождения си ден и засне едночасовото си шоу, което води.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама