Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5292411 www.bgdnes.bg

Васко Василев пристигна тази нощ, репетира 20 дни за концерта в “Арена Армеец”

Васко Василев пристигна с късен полет от Лондон тази нощ, тъй като вечерта имаше представление в “Ковънт Гардън”. Концертът му е на 29 февруари в зала “Арена Армеец" и той не помни досега да е отделял толкова дни за подготовка за друга своя изява. Целият спектакъл ще бъде поставен от професионален режисьор от Лондон, тъй като заради Васко Василев на сцената ще излезе звезден състав от три континента. В него са солистът от Кралския балет Стивън Макрей от Австралия, барабанистът на Мадона и “Блек Сабат” Фергъс Джеранд, тримата пианисти Кейто от Япония, Памела Никълсън от Сингапур и Тони Ромеро от Испания, който пристига заедно с “Чамбао”. Останалите от фламенко чил групата са китаристът Тони Кантеро и перкусионистът Хуан Ередия. Оркестърът, който ще свири с цигуларя, е сборна формация от Англия и България. “В програмата съм вкарал за всекиго от публиката по нещо - теми от опери, балет, фламенко, буги-вуги, Пиацола и филмова музика, но за всичко това се иска сериозна репетиция, затова пристигам по-рано”, обяснява Васко Василев.

Почитателите му ще могат да го видят още в понеделник като седмичен коментатор в предаването “Преди обед” по Би Ти Ви. Всеки ден до петък той ще коментира злободневни теми на деня заедно с Наталия Симеонова.

За феновете на концертмайстора на Кралската опера “24 часа” поднася и друга новина - второто допълнено издание на книгата му Vasko@40+5 вече е под печат и първо ще може да се вземе още на концерта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама