Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5293226 www.bgdnes.bg

Измамена мексиканка работи 10 г. като проститутка

Когато 55-ият клиент за този ден сложи пистолет в устата ми, го помолих да ме гръмне. Не можах да издържа повече това сексробство. За 10 г. бях изнасилена 40 хил. пъти.

С тези покъртителни думи започва изповедта си мексиканската проститутка Алехандра Родригез пред британския таблоид "Дейли мейл". 29-годишната жена е принудена да се занимава с най-древната професия от гаджето си Франциско. Двамата са на по 19 г. и се обичат безумно.

Реклама


"Предложи ми брак. Поиска да живеем у неговите в град Тенансиго. Приех безрезервно, защото бях хлапачка и не знаех какво ме очаква", спомня си Алехандра. Принцът на белия кон се оказва долен мошеник. Когато Алехандра пристига в родния му град, е заключена в семейната му къща и заставена да печели пари за любимия с вдигане на крака.
"Всеки ден по 14 часа задоволявах най-гнусните желания на клиентите му. За денонощие ми се изреждаха между 50 и 60 мъже. От продажбата на тялото ми през тези 10 г. Франциско спечели 1,2 млн. долара. Не видях и цент от тези пари", допълва Родригез. В сутеньорския бизнес на съпруга й помагат майка му и баща му. "Свекърът и свекървата се включиха активно в набирането на клиентела. Не им пукаше какво ще стане с мен. За тях най-важното бе приходите да не секват", изтъква бившата вече проститутка.


За да се подчинява безропотно, Алехандра редовно е пребивана. Когато омръзва на мъжете в 80-хилядния град, почват да я разкарват в други щатове на Мексико. Озовава се и в САЩ, където е прекарана нелегално. Често пъти става свидетел на убийства на други момичета, които не издържат на сексгаврата и опитват неуспешно бягство. Като по чудо тя намира начин да се измъкне от лапите на Франциско и с междуградски рейс да се прибере до родния си град.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама