Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5294853 www.bgdnes.bg

SEX скандал с Дебора и Царски

Иво АНГЕЛОВ, Добромир ДОБРЕВ

Фолкпевицата Дебора и автомобилният пилот Илия Царски се хванаха за гушите! Двамата влязоха в остър спор за това дали са имали любовни взаимоотношения. Пред "България Днес" чалга звездата и рали шампионът се заляха с помия един върху друг.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама


Дебора твърди, че е зарязала бившето си гадже Илия Царски, защото разбрала, че паралелно с нея той има връзки с още няколко жени. Освен това тя била силно възмутена, че състезателят отрекъл публично за връзката им, след като първо "България Днес" публикува техни снимки, на които се целуват.
"Не искам да го виждам повече! Падна прекалено ниско с гадната си постъпка! Жестоко съм разочарована от него - как е възможно да отрече, че сме били заедно", коментира пред вестника Дебора.
По думите на състезателя той познава Дебора и дори са излизали "за по кафе", но между тях е нямало нищо повече от работни взаимоотношения. Царски дори се зарече, че ако Дебора продължи да бълва клевети, ще я даде под съд.
"Чудя се как може да има такива хора като нея! Ще се срещнем в съда, ако продължава да говори неверни неща. Била ме обичала, нека да ражда деца, на който си иска. Тя е само една от многото влюбени в мен. Фолкпевиците явно с такива интриги се занимават. Това, което прави, е много глупаво", избухна Царски.
Заради скандала видинската изпълнителка пусна снимка на чат между двамата от септември м.г., на която Царски се врича в любов на изпълнителката. Двамата си пожелават "лека нощ" и взаимно си казват колко много се обичат. Пилотът категорично отрича автентичността на тази комуникация.
След раздялата с Царски Дебора е често забелязвана да теши мъката по нощни заведения, но тъй като мъжкият интерес към нея е много голям, едва ли тегобите й ще продължат дълго.
Според певицата двамата се запознават случайно преди около 6 месеца в популярно столично заведение, където всеки е отишъл с различна компания. Царски веднага бил впечатлен от изкусителната изпълнителка и впоследствие започва да й пише и звъни. Отношенията им се развиват скорострелно, но вземат решение връзката им да остане в тайна и да не се разкриват в публичното пространство. Версията на Илия Царски е съвсем различна, той твърди, че певицата сама го преследвала по време на състезания.
През последната година в поведението на фолкаджийката настъпват огромни промени. Тя спира с обиколките по нощните заведения на София, като прекратява и практиката да си публикува пиянски снимки в профила си в социалната мрежа фейсбук.
Рали пилотът и фолкпевицата много обичали да пътуват и често стягали куфарите за интересни дестинации. Въпреки уж сериозните си отношения двамата никога не стигали до разговори за сватба и деца. Те така и не се решили да живеят заедно, което също сериозно разтресло отношенията им според Дебора.

Пилотът: Нямам време за чалгарки!

Илия Царски е един от най-успешните автомобилни състезатели у нас. Спечелил е цели 18 шампионски титли в кариерата си. 47-годишният пилот бе забъркан в сексафера с Дебора. Пред "България Днес" Царски разкри каква е истината през неговите очи.

- Г-н Царски, каква е истината? Имахте ли връзка с Дебора?
- Дебора е едно симпатично момиче, но е една от многото, която иска да стане известна на мой гръб. Нямам връзка с нея и никога не съм имал. Вероятно само тя си е мислела нещо такова.
- Тя показа чат между вас, в който казвате, че я обичате?
- Не си спомням да съм писал такова нещо. Никъде не съм написал, че съм влюбен в нея. Всеки може да поправи тези чатове. Напреднала е вече техниката. Може да имаме общи снимки с Дебора, но нямаме интимни такива. Тя просто използва еуфорията около мен. Прави си пиар кампания. Дойде, прегърна ме, снима си селфита, използва името ми. После разбирам, че и с други известни мъже е опитвала връзки.
- Откъде се познавате?
- Тя е била в спортния ми екип, носела е рекламни дрехи. Дебора се появи на мое състезание в Стара Загора, където имала участие. Дойде в нашия бокс, искаше да се снимаме. Ако имахме някаква връзка, нямаше да се снимаме публично. Аз се държа добре с всеки, кавалер съм, джентълмен съм, явно това я е накарало да си мисли, че има нещо.
- Чалга слушате ли?
- Предстоят ми стартове от новия сезон и изобщо не мисля за Дебора, нямам време за чалга. Не сме близки и не знам каква е кариерата й. Този стил музика изобщо не ми е от любимите. Да, тя има хубава визия, която е била използвана от моя екип. Позирала е пред спортните автомобили. Всеки един отбор си има такива лица. Най-малко по десет момичета минават на година като част от екипа ни.
- Нападат ли ви "златотърсачки"?
- Известен мъж съм, нормално. Но ако тръгна да се свалям с всяко едно момиче, което поиска... Работил съм с едни от най-известните модели на България. Имам снимки с Мис България, с Мис Италия. Григор Димитров ме победи в последния момент на допитването за Ерген на годината. С моделки и манекенки се виждам постоянно, пълно е с такива.
- Имате ли гадже в момента?
- Имам си човек до мен от дълго време насам и това не е Дебора.
- Тези скандали могат ли да се отразят на състезателната ви кариера?
- Изцепката на Дебора е факт, но винаги такива неща е имало и със звездите от Формула 1 дори. Амбициите на моя екип са много големи. Предстои ни тежък сезон, защото се яви доста силна конкуренция в България. С всяка година става все по-трудно, има отлични пилоти. Хубавото е, че разполагаме със солидни рекламодатели.

Изпълнителката: 9 месеца бяхме интимни!

- Дебора, имахте ли интимна връзка с Илия Царски, защото той упорито отрича?
- Да, имах интимна връзка с Илия Царски в продължение на 9 месеца.
- Пилотът твърди, че сте го преследвали по време на състезания?
- Когато се запознах с него, изобщо не знаех кой е. На състезанията наистина съм ходела заедно с него.
- Как приемате предупреждението му, че ако говорите неверни неща, ще се видите в съда?
- Всичко, което съм казала, е истина. Съвестта ми е чиста. Той е този, който лъже. Съда не ме притеснява. Бог гледа и Той ще раздаде правосъдието.
- Как ще отговорите на обвиненията, че искате да станете известна на негов гръб?
- По-популярна съм от него! Не ми е притрябвала неговата известност.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама