Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5295092 www.bgdnes.bg

Варненка разиграва две полицейски управления, обявила семейната кола за открадната

Возилото обаче били намерено разфасовано в автоморга в Шумен, съпругът бил оставил колата за продажба официално с документи

Варненка в развод включи в семейните битки и полицията от две районни управления, след като в сряда обяви колата, собственост на съпрузите, „Ауди 6” за открадната. В издирването на похитения автомобил се включили криминалисти от Варна и от Шумен. Започнали проверки в автоморги и пунктове.

Реклама

Само след няколко часа същия ден шуменските полицаи открили издирваното ауди в местна автокъща разкомплектовано на части. От полицията на съобщават името на автокъщата. Озадачили се обаче, че само за няколко часа от подадената жалба, аудито е било докарано до Шумен и дори разфасовано без опити да бъде укрито.

Оказало, че няколко дни преди това, съпругът бил докарал колата в Шумен и официално я бил оставил за продажба на части, като предоставил необходимите документи.

Нашите източници казаха, че дамата от Варна като прочела, че в сряда в техния град имало много палежи на коли, първо обявила във Второ РУ, че семейното ауди е било запалено. После обаче съобщила, че не е запалено, а откраднато и официално подала писмена жалба за издирването му.

Инцидентът за намерената в Шумен разфасована кола е описан в графа „Разкрити престъпление” без да е показан извършителят. Неофициално обаче стана ясно, че въпросният „извършител” е жената от Варна, на която не са дадени нито инициали нито години. Не е ясно дали тя умишлено е подала фалшив сигнал и дали е знаела къде се намира семейното возило.

По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от МВР Шумен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама