Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5295130 www.bgdnes.bg

Гръцки бизнесмен надруса жена си с наркотици и я принуди да проституира

46-годишен бизнесмен, добре познат в средите на гръцките паралии пласира жена си в садомазохистични и гей оргии в елитни хотели, както и в собствената си вила в тузарския курорт Дионисос, информира "Български новини".

Гръцкото общество е в шок от новината, че добре познат бизнесмен е принудил, собствената си жена под действието на наркотик да участва в групов и гей секс.

Сагата за 34-годишната жена започва, когато същата решава да напусне съпруга си и взима двете им невръстни деца през 2013 година. Според гръцките медии съпругът много бързо се появил в дома на бившата си в квартал Пирея и я принудил да го последва заедно с децата в елитната им вила. Следващият ход на сводника-съпруг бил да принуди чрез сила майката на децата му да подпише частен договор чрез който му отдава попечителството върху децата. В последствие 46-годишният, според показанията на съпругата му, я задължил да употреби кокаин, като същата вечер довел във вилата трима негови приятели, също бизнесмени, които след голяма употреба на кокаин я изнасилили и били.

За задоволените си сексуални извратености тримата платили тлъсна сума на съпруга. От тогава 46-годишният заедно с други три лица, между които и една жена, и албанец систематично предлагали жената след солидна употреба на кока на различни бизнесмени, за да задоволяват сексуалните си нужди срещу солидни суми. Не липсвали и гей представители, които искали нещо по-различно в сексуалния си живот.

Според шокиращите твърдения на жената, 46-годишният организиранил 24-часово секс парти в дома им в Дионисос, където в един случаите са участвали дори осем мъже под влиянието на големи количества кокаин, които платили по 500 евро всеки за участието им в римска оргия.

Едновременно с това съпругът е предлагал жена си и на популярни хора от гръцкия хайлаф, които наемали апартаменти по елитни хотели покрай морето, където прекарвали по цяла нощ със сексуалната си робиня. Когато съпругата реагирала и се опитвала да избяга от този ад на непрестанен секстормоз, съпругът й я пребивал, тъпчел я насила с кокаин и я заплашва, че няма да види в живота си децата.

Според показанията на жената, 46-годишният е печелил огромни суми пари от това без да дава и стотинка на жертвата. В крайна сметка през декември миналата година, жената намерила смелостта да избяга от къщата „затвор“ и предала мъжа си сводник на полицията, която след разследването от Дирекцията на организираната престъпност на Атика е арестувала 46-годишния в дома му. Двете невръстни деца с прокурорско нареждане са предадени на социалните власти, където ще бъдат прегледани от лекари и психолози.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама