Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5295296 www.bgdnes.bg

Сидеров видя интервю в “24 часа” и откри: Министър Василева и Димитър Рачков са майка и син

“Колко хора знаят например, че министърката на околната среда и водите е майка на Рачков?” Откритието е на Волен Сидеров, който го изрича в живо предаване по тв “Алфа”, докато прави преглед на печата. Казва го, след като вижда интервю с двамата в съботния брой на “24 часа” от 23 януари.

“С нея мислим да кандидатстваме в “Гинес” за най-млада родилка”, отговори му задочно и през смях Рачков, след като пристигна в студиото на “Господари на ефира” да търси майка си - министър Василева.

Реклама

Ивелина Василева е родена през 1969 г. Рачков е роден през 1972 г., и двамата са бургазлии. Разликата им е 3 години. “Жалко, това щяха да са първите майка и син, които са почти набори. “Алфа” достигнаха висоти, на които и Софи Маринова ще завиди!”, пошегува се водещият на “Господарите” Ненчо Балабанов. Именно при него Рачков търсеше министърката майка. После обаче се обърна към истинската си майка с думите: “Мамо Танче, теб обичам много!”

Като се замисли, Рачков стигна и до извода, че министър Василева всъщност е майка на Зуека, който по фамилия е Василев. Тоест като на министърката. “И само той може да е роден от по-млада майка”, каза през смях Рачков.

Истинската причина за съвместното интервю в “24 часа” е фактът, че Василева покани Рачков и Васил Василев-Зуека да станат лица на екокампания, организирана от министерството за децата.

Сидеров обаче разбра това, след като беше съобщил новината за роднинската им връзка в предаването “Неделник”.

“Никой не го знае това. Аз съм сигурна, че и зрителите не го знаят”, удиви се от разкритието и водещата Миглена Александрова. Чак след като се зачете в интервюто на Василева и Рачков, Волен Сидеров стигна до това, което свързва министърката и актьора - кампанията на Министерството на околната среда “Яко е да си еко”.

Реклама
Реклама
Реклама