Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5297182 www.bgdnes.bg

Образованието - успех и конкурентно предимство

В този високотехнологичен век образованието е онова „скрито съкровище”, което осигурява успех и конкурентно предимство на хората в живота. Има пряка зависимост между нивото на образованост и последващата реализация на всеки един човек в обществото. Колкото по-образован е един човек, толкова възможността му за реализация е по-добра. В много държави по света елитните училища са гаранция за успешна кариера.

British School of Sofia се появява в България като отговор на необходимостта от качествено образование, което да създава конкурентни младежи, които да могат да се реализират навсякъде по света.

Реклама

Когато завършват учебния ден в училището, учениците си тръгват с усмивка на уста. На другата сутрин прекрачват училищния праг със същата усмивка. Това е, което много радва и това е, с което училището много се гордее, че това е училището на усмихнатите деца.

Училището пожелава на своите възпитаници една изключително успешна учебна година, а на своите колеги - да се справят с всички предизвикателства, които Британско училище в София поставя пред тях.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама