Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5300230 www.bgdnes.bg

Подаряват коте за ЧРД на Божинов

Добромир ДОБРЕВ

Нетрадиционен подарък ще получи утре от своите съотборници Валери Божинов. Нападателят на сръбския клуб "Партизан" празнува своя 30-годишен юбилей, като е предвидил солидна почерпка в Белград.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама


Футболистът, който изби рибата със своя сексчат и репликата "малко коте", постоянно е на подбив за това не само в България, но и в западната ни съседка.
На съотборниците му им хрумнала бляскавата идея да подарят на Валерката истинско малко коте. Те събрали пари набързо в съблекалнята и отишли до зоомагазин, където купили живо четириного от расовата порода персийка. В майтапа се включил и другият български национал в отбора на "гробарите" Иван Бандаловски. Самият Божинов призна тези дни, че обръщението "малко коте" се е родило отдавна и го използва постоянно.
"И в "Партизан" всички ми викат "мали маци". Като си говоря със съотборници или приятели, също си казваме "малко коте" или "котарак". Аз съм сам и мога да правя каквото си искам. Обичам да си комуникирам с красиви жени, не го крия", обяснява юбилярят.


За момента не е ясно дали Валери ще задържи домашния любимец и дали ще има възможността да се грижи за него. По-вероятно е той да прати мацата в България, където да й се радва някое от децата му - Валерко-младши или Никол.
За 30-годишнината си нападателят е поканил в Сърбия и някои от своите авери от България. Покана обаче няма за двете му бивши жени Алисия и Николета Лозанова.

Други приятели на Божинов пък решиха да се пошегуват с него и му подариха книгата "Силата на Палавото коте или Как да разкараш използвачите и да си хванеш истински мъж". Валери реагира с чувство за хумор и пусна снимката с армагана в интернет.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама