Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5367817 www.bgdnes.bg

Красимир Куртев-Алеф, ясновидец и езотерик: ЛЕКУВАМ ЗОМБИТА

Магията не се разваля, а се хармонизира

Кой е той? 


Красимир Куртев-Алеф е международен експерт в областта на езотеричното, паранормалното и метафизичното. Той е и фънг шуй кристал мастер в областта на минералолечението - литотерапия. Изработва амулети, занимава се с ясновидство, разваляне на магии. Като езотерик работи с т.нар. библейски ключ, разкодирайки заложеното във всички свещени книги. Алеф прави тълкувания на аурата с древни мистични методи за засилване на вътрешният потенциал и сбъдване на желания. Издал е две книги - "Великата симбиоза" и "Защо не ни върви?". Член на Международната академия по българознание, иновации и култура - МАБИК.

- Г-н Куртев, за какво ви търсят хората напоследък, в какви ситуации им помагате?
- Вече 18 години се опитвам да съдействам на хората чрез езотерични методологии в областта на езотериката. През последните две години предимно ме търсят хора, които са попаднали в капана на така познатото зомбиране, обсебване и енергиен вампиризъм, които спадат към основната матрица "Чужди вмешателства" (агресивни негативни атаки), по-познати като магии. Искам да подчертая, че при подобни окултни ритуали, т.нар. магии, понятия като бяла, червена, черна, розова и прочие просто няма. Магията според мен не се разваля, а се хармонизира. И ще се аргументирам, разбира се. Когато даден окултист предложи "бяла" магия за любов, той извършва действия против волята на едно лице, влиза в абсолютен противовес със законите на Вселената. Например лицето Иванова желае да има връзка с Иванов, това означава, че Иванова поръчва окултна намеса без знанието на Иванов. Повечето поръчители изобщо не си дават сметка колко са тежки кармичните последствия от подобни действия. Не след дълго ще настъпи ефектът на бумеранг. При така познатите предложения за "събиране на разделени двойки" същото важни с пълна сила. Затова съветвам хората, които се обръщат към мен, да бъде хармонизиран човекът, който желае връзката или семейството да се възстановят.
За да напусне някой някого, първопричината е липсата на харизма - излъчване към другото лице. Тук не иде реч за външното излъчване (лице и тяло), а такова в духовен аспект. Ще илюстрирам това по следния начин. При Иванова е настъпил срив на енергийно ниво, тя не го усеща, но нейният партньор долавя, че нещо не е наред и Иванова му действа зле по необясними причини. Т.е. при липса на енергиен баланс Иванова наваксва празното пространство в чакрите си чрез енергията на Иванов. Биополето му усеща това и блокира всякакъв контакт. Аналог е с имунната система - има вирус и системата алармира светкавично. При Иванов вече настъпват енергийни симптоми на затормозяване и съответно чрез своя инстинкт за самосъхранение напуска Иванова, следва раздяла. Това е езотеричното обяснение, светските причини са ясни, несходство в характерите и прочие. Когато Иванова бъде хармонизирана, нейното променено мислене и енергийно поведение достигат по телепатичен път до Иванов. Той вече е поставен в размисъл. Този метод се базира на 80%, защото може да има умишлено чуждо вмешателство за раздяла между двамата. В такъв случай схемата се променя и коригира съответно. Ако трябва да се направи аналог с научна обосновка, принципът за промяна в взаимоотношенията може да се позове от първия закон на Нютон - Закон за запазване на интерцията. Той гласи: "Всяко тяло запазва състоянието си на покой или на равномерно и праволинейно движение дотогава, докато външна сила не го изведе от това състояние". Тази външна сила всъщност в езотериката се именува "Синхронизация и хармонизация на даден индивид".

Реклама


- Учили сте при старейшините на кабалистичните и херметични традиции, какво означава това?
- Аз съм просто езотеричен изследовател и окултен наблюдател. Всъщност кабалистичните старейшини са хора, които са дълбоко запознати с Кабала. Придобил съм знания от двама кабалисти, чиито имена ще запазя в тайна по силата на тяхно желание. Херметичните традиции, това са така познатите закони на Вселената или херметични закони, спуснати към Хермес Тристмегист и разпространени във времето. Човек, който не познава тези закони и не ги прилага, не би следвало да се занимава с езотерика. Всички знаем, че законите затова са закони, за да се спазват стриктно. Иначе аз боравя и с амулети, но само от минерали и кристали, защото те са жива материя. Амулетите, алтернативната медицина и ортодоксалната медицина са три различни неща. Амулетите не лекуват, те се явяват защитна кристална решетка в самата кристална решетка, защото човекът е течен кристал, както споменава литотерапевтът Иван Митев. Има съществена разлика между амулети и талисмани. Вторите са вид плацебо, внушение. Докато при амулетите има наличие на високочестотни вибрации.
- Работите с т.нар. библейски ключ, разкодирайки заложеното във всички свещени книги. Означава ли това, че пътят на всеки от нас е начертан и доколко можем да променим това?


- Библейската математика е открита много отдавна и доста учени работят с нея. Айнщайн предимно е работил чрез библейската математика и прави феноменални разкрития за своите изобретения. За жалост едно от тях е атомната бомба. Библейската математика се прилага чрез определени интервали, тоест определени думи в даден стих се прескачат в определен вид и зависимост. Относно дали пътят ни е начертан - феноменалното в божествения план е именно свободната воля, всеки да се ражда с определена мисия. На въпроса как спираме процеса на своята мисия, отговорът ми е чрез оправданието - "Така ни било писано". Именно то ни връща неколкократно чрез инкарнации (прераждания), докато не изпълним своята мисия. Накратко, за да опознаем своята мисия, следва първо да опознаем себе си. В случай че не можем, би трябвало да се обърнем към духовен учител. Кармата е вчера и утре, съдбата е днес. Нашите постъпки променят съдбите ни и оттам следва кармичното изкупление.


- Как чрез фън шуй можем да се справим с проклятията на лоши хора? И как вие преобразувате лошата енергия в добра чрез това изкуство?
- Ци или Ки енергията е носител на положителните фини частици, а Ша енергията е носител на отрицателните. Те са като вирусите, които връхлитат към компютрите. В състояния са да разрушат цялата система. И двете енергии преминават в един поток. Както бактериите, така и Ша енергията си търси благоприятна среда. Обикновено се "закачат" при хора с ниско енергийно ниво, "полепват" и по външни и вътрешни ъгли в домове и офиси. По тези и други причини фън шуй препоръчва да се избягват такива остри ъгли, наличие на цветя, които имат остри листа, тръни, бодли и прочие. Всъщност фън шуй е цяла наука и няма как да се побере в няколко реда.


- Помагате и чрез камъни, как ги кодирате индивидуално за всеки човек?
- Всеки камък може да преобразува лошата Ша енергия в добра Ци, само трябва да бъде правилно кодиран. Това е така, защото както всеки човек си има ДНК код, така и камъните го имат. Невярно е да се смята, че камъните са пазители или се свързват с определени зодии, това е абсурд. Аз съм разработил схеми, по които мога да съставя комбинация от минерали и кристали за всеки човек, която да му помага.


- Защо не ни върви, г-н Куртев?
- Българите сме твърде емоционални, ала ни липсва синтезирано мислене и в този ред на мисли следва да поставя един прекрасен цитат: "Мисленето определя какво ще видят очите". Иначе българинът представлява странна симбиоза от бабаитлък и робска психика. Отговорът е елементарен, не сме в хармония с природата. Освен това ходим в Божии храмове само по Коледа и Великден... Когато се храним, ние приказваме за проблемите в работата и колегите ни и обратно. Това е непристойно и нездравословно за нас. Подобни разрушения има и в общуването. Като например, ако обидим някого с думата "копеле", тимусната чакра абсорбира тази наша емоционалност и директно я препредава към детеродните органи. И впоследствие се чудим защо имаме проблеми със зачатието....


- Вярвате ли в извънземен разум и същества?
- Извънземен разум е Висшият разум. Хитринките с НЛО вече се мултиплицираха и става банално. Така наречените извънземни са всъщност всички цивилизации, изчезнали преди милиони години, които преди нас са населявали Земята.

Телефон за връзка с Алеф:
0897 339585


Какво е зомби

Зомби е съживено с магия мъртво тяло или жив човек, който магьосник поробва чрез магия. Зомбито е лишено от собствена воля и е използвано от магьосника за целите, които си е поставил.
(снимка на зомби)

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама