Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5397455 www.bgdnes.bg

Виктор Калев се връща при Слави. Не съм болен и ще продължа да играя президента, казва комикът

Актьорът е с нова жена до себе си

Актьорът Виктор Калев се връща в "Шоуто на Слави". Това ще стане за първия концерт от турнето на звездите на Дългия, който ще се състои 23 април в зала "Трокси" в Лондон. С това един от най-добрите ни шоумени ще затвори устите на слуховете около името си, че бил болен, гаснел, чувствал се зле и бил прогонен от шоуто.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама


"Не е така! Не съм и в депресия, дори съм си много щастлив. Преди Нова година имах участия в чужбина, починах си и сега се залавям с нови сили за работа", сподели Калев.
Според него подобно отсъствие от "Шоуто на Слави" е фиксирано в договорите на всеки от хората на Трифонов и в това няма никаква мистерия. Виктор отрича и да е казвал, че повече няма да играе скечове за президента Росен Плевнелиев след сполетялото го нещастие с кончината на най-големия му син.


"Ще играя каквото ми напишат сценаристите, без значение дали е скеч за президента, или не. Не аз съм човекът, който решава какво точно ще има в предаването", обяснява актьорът, който в момента е в Златоград при снаха си, майка си и брат си. До актьора в момента също има нова жена, с която в момента Калев живее.
"Не съм сам, имам приятелка и се чувствам добре с нея", коментира пред колегите личния си живот Виктор.
Според приятелите му с девойката актьорът е отскоро, а любовта им изненадващо оцелява. Последно актьорът бе с Дари, една композиторка, с която се разделиха след дългогодишно съжителство без брак. Тя дори му бе подарила пръстен, който той дълго носи на синджир на врата си.


Сега девойката е в чужбина, където работи. Преди Дари Виктор имаше сериозна връзка с пиарката Яна, с която също остават приятели. Всъщност Калев отдавна заявява, че е готов да свие семейно гнездо. Освен на благия му характер бъдещата му съпруга ще се радва и на сигурно финансово състояние. За разлика от колегите си в шоуто на Дългия, Виктор не води разточителен лайфстайл, не пръска пари по танцьорки и моделки, а влага всичко изкарано в апартаменти, които дава под наем. "Няма да се учудим, ако той реши да направи сериозна крачка, но не с брак, ами да ни изненада, че чака дете", подсмихва се близък до Калев, пожелал анонимност.
Освен в личния живот актьорът не може да се оплаче и от предложения за друга шоу кариера. От известно време в публичното пространство се говори за таен трансфер на актьора в "Комиците" при колегата му Любо Нейков.
"Наистина е имало предложение от "Дрийм тийм" той да дойде при нас. Проблемът тогава бе, че Виктор и при нас ще прави едно и също - ще имитира. На него май му се прави друго нещо и вероятно затова си е взел творчески отпуск", споделят идеята на Виктор Калев да се изолира от сцената близки до компанията на Нейков.
Те обясняват още, че от години Любо и Калев са добри приятели. Сприятеляват се на снимачната площадка на "Коледата е възможна" през 2001 г. и повече не се разделят. Нейков е и в основата на "развода" на Калев с "Каналето" и преминаването му в редиците на Дългия. След като самият Любо напуска "Шоуто на Слави", а и до ден днешен, приятелят му го убеждава да се присъедини към всеки от общите му продуцентски проекти с Евтим Милошев. Тези покани пораждат постоянни съобщения в пресата, че вече се е отлюспил от шоуто на гологлавия водещ. Виктор обаче е предпазлив и трудно взима такива съдбоносни решения. Още през 2004 г., когато намалиха бюджета и екранното време на "Каналето", Калев пак се колеба да напусне приятелите си от лоялност води дълги преговори с Камен Воденичаров.
Иначе Калев и Нейков са съседи в центъра на София и непрекъснато са заедно. Живеят през няколко входа, а Виктор постоянно си играе с дъщерята на Любо - Ана, като понякога към тях се присъединява и 5-годишната племенница на Калев - Вяра, която му гостува от Златоград поне веднъж в месеца.
Виктор Калев има хиляди превъплъщения зад гърба си. Най-добрите от тях са в образите на шефката на парламента Цецка Цачева, президента Росен Плевнелиев, футболиста Благо Георгиев, президента Петър Стоянов, премиера Симеон Сакскобургготски, певиците Лили Иванова и Силвия Кацарова и други. Тези дни дори американското сп. "Форбс" нареди Калев до най-добрите актьори в Европа и го представи като най-многопластов и различен в превъплъщенията.


Станал хипохондрик
след смъртта на баща си

Виктор Калев се страхувал да не почине като баща си, който отказал да се оперира и се случило най-лошото, коментират близките до актьора. Нещастието с баща му се случило преди години, но то продължило да се отразява на психиката на актьора. Затова поне два пъти в месеца той давал кръв и се преглеждал на ехограф дали е здрав, споделят колегите му от шоуто. Калев дори стана лице на кампания срещу рак на простатата, в която призовава всички мъже след 30 години редовно да се преглеждат.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама