Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5431969 www.bgdnes.bg

Лима по-секси след развода

Явно разводът с баскетболиста Матко Ярич се отразява повече от добре на Адриана Лима. Бразилката е по-секси от всякога в новата си фотосесия за известна марка за бански костюми.

Красавицата е поредната известна манекенка, която ще рекламира плажните облекла след Жизел Бюндхен, Сара Сампайо и Камерън Ръсел.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Тя е водещото лице за колекцията пролет/лято 2016 на "Калзедония". Освен нея участие в снимките взе и футболната половинка Мелиса Сата. На някои кадри двете с бразилката, която е и сред ангелите на "Виктория Сикретс", дори позират заедно.

Адраина взе участие и в ревюто, което представи новите модели. За целта тя пристигна във Верона, където е централата на компанията. В края на ревюто Лима показа и танцувални умения, като се понесе в ритъма на самбата.

За радост на мъжете по света в момента моделката е свободна. Преди месец тя финализара развода си с баскетболиста Марко Ярич, от когото има две деца. Двамата се разделиха заради изневяра на сърбина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама