Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5452990 www.bgdnes.bg

Анастасия Квитко е най-сексапилният руски модел (Галерия)

Моделът Анастасия Квитко, наричана „руската Ким Кардашиян”, е много доволна от развоя на кариерата си и не съжалява за никое от решенията, взети в миналото.


21-годишната рускиня вече има 2,5 млн. последователи в Инстаграм, които с нетърпения чакат нови снимки на изваяното й тяло, съобщава британският „Експрес”.На въпрос на агенция „Спутник” за тайната на нейната слава красавицата отговаря: „Мисля, че е заради женствените ми форми. Не знам защо се случва точно сега. Има такава мания по Ким Кардашиян, че те сами решиха да ме сравняват с нея”.

Реклама

Родената в Калининград рускиня сега живее в Маями и развива успешна кариера като модел. В града се намирала и първата агенция, която й казала, че трябва да отслабне. Анастасия, обаче, не им обърнала внимание и не съжалява.
„Когато бях на 17, бях забелязана от известния моден фотограф Анвар Норов и оттогава много ми хареса да бъда модел. Продължих по този път. Освен това фотографите сами ми пишеха, предлагаха ми да ме снимат, търсеха моята отличаваща се визия”, разказва моделката.

Тя дори заявява, че е готова за повече слава и от Ким Кардашиян, станала известна най-вече заради пищните си форми, както и с домашно порно в интернет.
Рускинята отрича да се е подлагала или да иска да се подлага на пластични операции, въпреки че в социалните медии се твърди, че си е уголемила бюста. Мерките и са 95/63/105 см.

„Единственото нещо, с което се поддържам, е спортът. Прекарвам доста време във фитнес залата. Няма да променям нищо, защото съм за естествените неща. Но не гледам негативно на пластичната хирургия. Смята, се за съвършена и следователно не искам да променям нищо”, казва Анастасия.

„Вярвам, че в съвременната жена всичко трябва да бъде перфектно. Тя трябва да бъде ценена и красива, трябва да се грижи за външния вид и здравето си, както и за вътрешния си свят”, смята пищната красавица.

Реклама
Реклама
Реклама