Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5465684 www.bgdnes.bg

Хамилтън мъсти на Гришо с Маша

Страхотна любовна драма е на път да разтърси световния спорт. Зарязаният от Никол Шерцингер Люис Хамилтън е намерил начин да си отмъсти на Григор Димитров. И то по изпитан начин - сваляйки бившата му.

В последно време пилотът от Формула 1 и Мария Шарапова доста са се сближили.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама

Бившите на Никол и Гришо се познават от години, но все по-често говорят един за друг.

"Дали успях да разгледам Сочи? За съжаление, още не. Наслаждавах се само на прекрасната гледка на морето и планината от прозореца на хотела. Вчера говорих с моята приятелка Мария Шарапова и тя обеща да ме разведе из курорта", разкри Хамилтън по време на Гран при на Русия. Надпреварата се проведе в родния град на Маша - Сочи.

Думите му веднага намериха отзвук по света. Мнозина дори вече залагат, че Люис и Маша скоро може да се окажат новата звездна двойка на спорта. Още повече че и двамата не са се показвали със сериозна половинка, откакто се разделиха с бившите си. Те се засякоха на ревю в Париж преди няколко месеца и с радост позираха заедно. Явно оттогава са станали доста близки, щом често се чуват по телефона.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама