Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5465982 www.bgdnes.bg

Орлин Павлов пляска педалите

Здраво напляска педалите Орлин Павлов, както се изрази самият той.
На две гуми и в изцяло мъжка компания изкара празниците и почивните дни изпълнителят. Орлин и добрият му другар - актьорът Любомир Ковачев, направиха дълъг преход с колелета, който документираха със забавни фотоси.
"Понапляскахме педалите!" - пошегува се Орлин в социалната мрежа, който в последно време се е запалил по придвижването с велосипед.
Майтапчийското изказване на Павлов разбуни духовете и певецът отнесе редица подигравки. От години мълвата носи, че Орлин палува и на двата бряга и подобни закачки му изиграха лоша шега.
"Време е да си намериш жена, че си много съмнителен вече" - започнаха да се заяждат с Павлов злобарите.
След раздялата с танцьорката Яна Орлин така и не успя отново да се влюби. Въпреки имената на десетки засукани мадами, спрягани за негови любовници, певецът така и не създаде сериозна връзка с никоя от тях.
"Чувствам се добре като ерген. Рано или късно ще си намеря жена, ако това е писано" - споделя Орлин, категоричен, че свободата не му тежи и рядко усеща липсата на жена до себе си.
В момента освен с дългите преходи на две гуми певецът се е отдал и на имитаторското шоу "Като две капки вода". Късметът не беше с Орлин този сезон и на него му се падаха едни от най-трудните задачи. Павлов върви назад в класацията и шансовете му за голямата победа са минимални.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама