Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5468057 www.bgdnes.bg

Стоянка Мутафова: Разочарована съм от Ванга!

Два пъти Стоянка Мутафова посещавала дома на Ванга с надеждата петричката пророчица да й каже нещо за бъдещето. И при двете посещения обаче актрисата останала дълбоко разочарована и си тръгнала огорчена.
Тя заяви, че за нея Баба Ванга е шарлатанка. „Разочарована съм от Ванга. Беше една неука, но много хитра жена, която знаеше как да манипулира хората. Е, мен не успя да ме залъже и нищо не ми позна", споделя 94-годишната актриса, която наскоро преживя две тежки операции.
Първият път, когато Мутафова ходила при пророчицата, бил още през 60-те години на миналия век. Заминала заедно с група актриси. „Нищо не ми позна, ама нищо! Пълни глупости изговори. Каза ми, че имам син, а аз си мълчах. По това време вече беше родена дъщеря ми Муки. Тя дори не разбра, че Стоянка Мутафова е при нея, чак на края на срещата каза: „Ама това ти ли си, мари?". Ами аз съм, ами, нали си голяма проницателка?!", възмущава се Мутафова. След това не искала и да чуе повече за ходене по врачки. Самата тя признава, че не вярва на гадатели и предпочита да работи усилено, за да гради кариерата си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама