Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5468457 www.bgdnes.bg

Шарапова се прегърби


Мария Шарапова изгуби блясъка на секссимвол след раздялата с Григор Димитров. Руската тенисистка не приличаше на себе си, след като се появи на благотворителен бал в Ню Йорк (САЩ). 29-годишната красавица привлече вниманието с кървавочервена рокля. Светските хроникьори веднага коментираха, че доскорошното перфектно тяло на Маша се е деформирало. Рамената на Шарапова бяха клюмнали, а фигурата на спортистката изглеждаше нетипично прегърбена.
Часове преди началото на бала рускинята пусна в инстаграм снимка как подготвя своята прическа. На нея ясно личи, че милионерката не полага най-добрите грижи за косата си. Блондинката беше пропуснала да обработи корените, които бяха доста по-тъмни от другите кичури.
Единствено краката на Маша не са загубили от своята легендарна слава. 1-метровите крайници на токчета бяха изложени на показ заради дизайна на марковата рокля на колумбиеца Хуан Карлос Обандо.
Компания на Шарапова правеше 22-годишната актриса Саоирсе Ронан. Двете се държаха ръка за ръка, докато изкачваха стълбите към салона на бала.
Маша продължава да чака решение за своето наказание, след като призна през март, че е употребявала допинга мелдоний. Очаква се изслушването да бъде през юни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама